Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Oletko kiinnostunut etnisissä ravintoloissa käytetyn lihan alkuperästä/turvallisuudesta?

Vierailija
22.01.2018 |

Toden näköisesti monet etnopaikat käyttää surutta Thaimaassa tai ties missä muualla halvan tuotannon maassa hormoneilla kasvatettua ja gmo-muokattua pakastettua lihaa. Miksi tästä asiasta ei ole mitään suurempaa tutkimusta tehty?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
22.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En. Onhan se selvä, että alle kympin lounas ei sisällä mitään angusia

Vierailija
2/5 |
22.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta kun halvalla saa safkaa niin onks sillä niin välii?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
22.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisko tofuannos parempi vaihtoehto? Tai joku Palak Paneer?

Vierailija
4/5 |
22.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olisko tofuannos parempi vaihtoehto? Tai joku Palak Paneer?

Itse syön aina kinkkilässä jonkun kung pao tofun, thairavintolassa tofulla curryn ja intia/nepal ravintolassa palak paneerin.

En uskalla syödä noita liharuokia.

Joku gmo soija on pienempi paha kuin huonolaatuinen liha.

Vierailija
5/5 |
22.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

ihan stadissa riittää noita karvakäsipaikkoja joissa lihan ja muiden ainesten tuoreus jättää paljon toivomisen varaa. Taitavat kerätä materiaalit roskiksista...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kuusi seitsemän