Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kertokaa mitä järkeä on noissa puisissa hunajavaluttimissa?

Vierailija
20.01.2018 |

Joissa on se mehiläispesän näköinen siinä päässä. Eihän se ole yhtään parempi kun lusikka.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
20.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Av-mammojen mielestä ne on niin ehaaaaania kun niissä on se Maija Mehiläisen pesä!

Vierailija
2/11 |
20.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne on paskaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
20.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Todella vaikea puhdistaa myös. En ymmärrä, miksei voi käyttää lusikkaa.

Vierailija
4/11 |
20.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mitään. Huonompia kuin lusikka, jossa vii sentään säädellä sitä hunajan määrää.

Vierailija
5/11 |
20.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joku Juupajoen savipaja on keksinyt myydä niitä kesäisin tien varsilla kuppien ja kivien joihin on maalattu kissan pää lisäksi.

Vierailija
6/11 |
20.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, ei pelkkä turhake, vaan hirveä keksintö joka tekee helposta asiasta vaikeaa! En myöskään ymmärrä.

Yhtä hyödyllinen kuin haarukka keiton syönnissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
20.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niiden kanssa on kuin juustohöylien ja kuorintaveisten, lopputulos on kiinni mallista ja hienosäädöstä.

Parhaimmillaan taidolla valmistetuilla puisilla valuttimilla (wooden honey dipper) saa hunajan valumaan hienoina noroina kätevästi leivän, hedelmien, puuron, myslin tms. päälle. Heikkotasoisten valuttimien kanssa menee lähinnä hermot.

Vierailija
8/11 |
20.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Niiden kanssa on kuin juustohöylien ja kuorintaveisten, lopputulos on kiinni mallista ja hienosäädöstä.

Parhaimmillaan taidolla valmistetuilla puisilla valuttimilla (wooden honey dipper) saa hunajan valumaan hienoina noroina kätevästi leivän, hedelmien, puuron, myslin tms. päälle. Heikkotasoisten valuttimien kanssa menee lähinnä hermot.

Lähetänkö sulle videon jossa valutan hunajaa lusikasta hienoina noroina?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
20.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuntuu muuten peräsuolessa kivalta tollanen.

Arno

Vierailija
10/11 |
20.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos käyttää puhdasta hunajaa, johon ei ole lisätty ylimääräistä sokeria, ei sillä pesätikulla edes saa hunajaa purkista, vaikka olisi huoneenlämmössäkin. Eli toiminee noissa sokerilla jatketuissa hunajissa, turhaketta turhakkeelle siis  - paitsi kuten edellä on jo sanottukin, hirveän hankala puhdistaa ja lusikalla helpompaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
20.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Niiden kanssa on kuin juustohöylien ja kuorintaveisten, lopputulos on kiinni mallista ja hienosäädöstä.

Parhaimmillaan taidolla valmistetuilla puisilla valuttimilla (wooden honey dipper) saa hunajan valumaan hienoina noroina kätevästi leivän, hedelmien, puuron, myslin tms. päälle. Heikkotasoisten valuttimien kanssa menee lähinnä hermot.

Niin, ja paljon on kiinni myös valuttimen käyttötaidoista, tekniikkalaji. Mutta niin on lusikankin käyttö eli teetä juodessa ensin lusikan kastelu kuumaan veteen, kuopaisu hunajaa ja sitten hunajakin irtoaa kevyemmin lusikasta kuppiin.