Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä on pesto

Kokki6
19.01.2018 |

Onko jotain oliivitahnaa?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
19.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös se ole jotain curry tms. Tahnaa.

Vierailija
2/10 |
19.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pesto tehdään basilikasta, valkosipulista, oliiviöljystä, pinjansiemenistä, parmesaanista, suolasta ja pippurista murskaamalla kaikki tahnaksi. Sopii pastalle, kanalle ja monelle muulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
19.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tahnaa jossa on basilikaa, pecorinoa, oliiviöljyä ja pinjansiemeniä. Noin periaatteessa. Voi se olla punaistakin, jolloin siinä on varmaan jotain tomaattia. 

Vierailija
4/10 |
19.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä oon aina luullut et se on jotain pinaattimönjää...

Vierailija
5/10 |
19.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avokadosta tehtävää tahnaa, sopii hyvin esim. Pastasalaatteihin.

Vierailija
6/10 |
19.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

google on ystäväsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
20.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Italialainen "kastike" tai ehkä ennemmin tahna jota käytetään monen ruoan lisukkeeksi tai maustamiseen. Kokeile pirkka-pestoa ( myydään pienessä lasipurkissa ja mun mielestä on parasta Suomesta saatavaa valmispestoa). Sekoita sitä reilusti keitetyn pastan sekaan ( mä laitan usein koko purkillisen ja lisäksi purkillisen Bulgarian jogurttia). Voit syödä sen pesto pastan ihan sellaisenaan tai vaikka broilerin kanssa. Mä laitan usein broilerin rintafileitä uuniin (hunajamarnoituja, ruokakermaa päälle ). Hyvä ja helppo ruoka, tomaatti viipaleita ja mozzarella juustoa lisukkeeksi. Tai laita tomaattia ja mozzarella leivälle ja pestoa päälle. Sitä voi kokeilla vaikka mihin, kaikki ei kyllä tykkää.

Vierailija
8/10 |
20.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öljy, basilika ja valkosipuli... sitä se on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
20.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Basilika genovese on se lajike.

Vierailija
10/10 |
20.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Basilika genovese on se lajike.

Kasvatan aina genovesea.

Simppeli ruoka.

Ensin lihanpala paistinpannuun ja paistetaan ja otetaan lautaselle. Sen jälkeen kananmunat keltuaista rikkomatta ja kansi päälle. Tomaattilohkot ja basilika genovese leikattuna pannuun ja niin että tomaatit pinnalta hiukan lämpeävät. 

Kipataan lautaselle ja hiukan löysää chilitahnaa keltuaisille. Hyvää j ahelppo tehdä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan yksi