Miehellä "paloi suu" kun laitoin paholaisenhilloa hänen vuohenjuustokanansa kyytipojaksi
Kyseessä siis tuoreehko tuttavuus. Tuli syömään luokseni ja kokkasin vuohenjuustokanaa, jonka päälle laitoin pari lusikallista paholaisenhilloa. Ei pystynyt syömään "tulisuuden" takia, vaikka siis oikeastihan tuota syö vaikka 2-vuotias. Ja muut kokkaukset ovat kyllä uponneet tähän saakka.
Olenko ihan turhamainen, kun pidän tuota ihan älyttömänä turn-offina?
Kommentit (59)
Ehkä ei vaan tykännyt mausta ja sanoi tekosyyksi että suu paloi. En osaa kuvitella että vuohenjuusto ja paholaisen hillo olisi kovin hyvä yhdistelmä.
Ei kaikki siedä tulista. Ette vissiin ole pahemmin keskustelleet ruokamieltymyksistä.
Mun mies laittoi kaikkeen kokkaamaansa ja syömäänsä tosi tulisia chilikastikkeita. En tykkää, kun kaikki maistuu sille samalle, eli suun poltteelle. Uskoi se kun tarpeeksi jankutti ja maustaa nyt vain oman annoksensa.
Vierailija kirjoitti:
Ehkä ei vaan tykännyt mausta ja sanoi tekosyyksi että suu paloi. En osaa kuvitella että vuohenjuusto ja paholaisen hillo olisi kovin hyvä yhdistelmä.
Tämä ruokahan on monen nykyravintolan klassikko!
Eikös tässä vasta 2-3 päivää sitten ollut avaus jossa joku heppu esitti kovaa jätkää kun söi kebab-paikassa sellaisen lähinnä etikalta maistuvan "chilin"... Muistanet, ap? Oliko kyseessä sama heppu?
Vierailija kirjoitti:
Ehkä ei vaan tykännyt mausta ja sanoi tekosyyksi että suu paloi. En osaa kuvitella että vuohenjuusto ja paholaisen hillo olisi kovin hyvä yhdistelmä.
Öhhhh, jos jonkun annoksen kanssa saat ravintolassa paholaisenhilloa, niin se on juuri vuohenjuustokana. Taitaa olla esim. tuulipukubistro-ABC:lläkin myydyin annos tai ainakin top-5:ssä.
No mitä sitten, makuja on minenlaisia..jos se oli allerginen ja suuhun kävi oikeasti kipeää? Et taida olla kovin empaattinen henkilö.
Mun suu ei kestä tulisia mausteita yhtään. Ei siis yhtään. Ei vaan pysty syömään semmoista - kipukynnys ylittyy. Aivan kuin puraisisi kieleen joka kerta.
Erään kerran söin vahingossa palan chiliä, en saanut hengitettyä hetkeen, kun kipu salpasi hengen.
Olet, jos kerta muut kokkaukset on koonneet tähän saakka. Eli ei ole mikään lapsellinen nirso. Ylipäätään on typerää takertua johonkin yksittäiseen pikkujuttuun, kokonaisuus ratkaisee.
Vierailija kirjoitti:
Eikös tässä vasta 2-3 päivää sitten ollut avaus jossa joku heppu esitti kovaa jätkää kun söi kebab-paikassa sellaisen lähinnä etikalta maistuvan "chilin"... Muistanet, ap? Oliko kyseessä sama heppu?
Haha, piti ihan googlettaa :D https://www.vauva.fi/keskustelu/3063957/mies-yritti-tehda-treffeilla-va…
Ainoat mausteet mitä ihminen tarvitsee on suola ja mustapippuri. Joku chili ei ole ihmisen ruokaa.
On se kyllä jotenkin rasittavaa. Eihän sitä chiliä tarvitse joka ruokaan ängetä, mutta rajoittavaa on jos tuosta itku pääsee. Kokemusta on kyllä exästä jolle sinappi ja ketsuppikin ovat liian tujuja aineksia, ja majoneesit/sipulit/suolakurkut sun muut myös, hampparit ja makkarat mausteitta kyllä maistuu.
Vierailija kirjoitti:
On se kyllä jotenkin rasittavaa. Eihän sitä chiliä tarvitse joka ruokaan ängetä, mutta rajoittavaa on jos tuosta itku pääsee. Kokemusta on kyllä exästä jolle sinappi ja ketsuppikin ovat liian tujuja aineksia, ja majoneesit/sipulit/suolakurkut sun muut myös, hampparit ja makkarat mausteitta kyllä maistuu.
Mitenköhän tuollaisia epämiehiä voi edes syntyä? Missä vaiheessa menee pieleen? Isähahmo puuttuu elämästä tai jotain?
No anteeksi nyt vaan, mutta jos ei pidä vuohenjuustosta, niin paholaisenhillo kyllä korostaa vielä sen pahaa makua. Itse ohitan ravintoloiden listalta jokaisen annoksen jossa on vuohenjuustoa, joten enpä ollut huomannut että on joku 'klassikko'. Vuohenjuustosta joko pitää tai ei pidä, itse pidän sinihomejuustosta mutta vuohenjuustoa en siedä yhtään.
Siis oliko se hillo kuumaa?
Vaikka mausteet polttaa, niin nehän eivät tee kuitenkaan fyysisiä vaurioita.
Tiedän useammankin ihmisen jotka ovat allergisia chilille. Polte ei siis johdu välttämättä chilin tulisuudesta, vaan ehkä allergiasta. Itseäni alkaa polttaa suussa ja ikenet turpoavat, jos syön erehdyksessä pienenkin murun kiiviä.
Vierailija kirjoitti:
Kyseessä siis tuoreehko tuttavuus. Tuli syömään luokseni ja kokkasin vuohenjuustokanaa, jonka päälle laitoin pari lusikallista paholaisenhilloa. Ei pystynyt syömään "tulisuuden" takia, vaikka siis oikeastihan tuota syö vaikka 2-vuotias. Ja muut kokkaukset ovat kyllä uponneet tähän saakka.
Olenko ihan turhamainen, kun pidän tuota ihan älyttömänä turn-offina?
Alfamiehet tykkää tulisesta. Kannattaa heti jättää tuollainen delttamies.
Ap, sinun kannattaa ehdottomasti hakea Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan.
Kohtelias kokki olisi antanut vieraan itse laittaa sopivan määrän hilloa siihen päälle. Miksi ihmeessä menit sen itse annostelemaan jo valmiiksi?
Ihan selvästi uskovainen on, kun ihikontakti paholaisenhillon kanssa saa noin voimakkaan reaktion aikaan.