Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kinkusta kysymys.

Vierailija
23.12.2017 |

Ostettiin tiistaina 6,5kg jäinen kinkku ja jätin sen samantien jääkaappiin sulamaan. Tarkoitus oli laitta nyt aamupäivällä se uuniin.
Otin viime yönä klo 2 sen huoneenlämpöön. Nyt laitoin mittarin kinkkuun ja sisälämpö edelleen -1. Kuinka voi kestää sulaminen näin kauan?. Sisälämpötilan nousun nopeuttamiseksi voinko laittaa sen vaikka vajaa 50 asteiseen uuniin niin pitkäksi aikaa, että sen lämpötila nousee 10 asteeneen?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
23.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kestäähän se monta vuorokautta, mutta ei se haittaa mitään, kinkun voi laittaa paistumaan vaikka se olisi kohmeinen sisältä. 

Vierailija
2/4 |
23.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kestäähän se monta vuorokautta, mutta ei se haittaa mitään, kinkun voi laittaa paistumaan vaikka se olisi kohmeinen sisältä. 

Aina sanotaan, että sisälämpötilan pitäisi olla se 10, ettei kaikki nesteet tule lihasta ulos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
23.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kestäähän se monta vuorokautta, mutta ei se haittaa mitään, kinkun voi laittaa paistumaan vaikka se olisi kohmeinen sisältä. 

Aina sanotaan, että sisälämpötilan pitäisi olla se 10, ettei kaikki nesteet tule lihasta ulos.

Juu niin on aina sanottu, mutta se on nykyisin todettu ihan turhaksi. Kinkun voi nakata uuniin vaikka ihan umpijäässäkin, tietysti se kypsyminen ottaa sitten pitemmän aikaa, mutta lopputulos on ihan yhtä hyvä. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi viisi kaksi