Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten teen marjamehua kattilassa?

Auttakaa uusavutonta
16.12.2017 |

Ja miten siitä tehdään tiivistettyä?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marjoja, vettä ja sokeria kattilaan. Keitetään kunnes marjoista on kaikki maku liuennut, voi myös murskata niitä vähän. Siivilöidään.

Googlesta löytyy ohjeita

Vierailija
2/3 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Marjoja, vettä ja sokeria kattilaan. Keitetään kunnes marjoista on kaikki maku liuennut, voi myös murskata niitä vähän. Siivilöidään.

Googlesta löytyy ohjeita

Jäänyt epäselväksi voiko säilyttää limsapulloissa ja miten hyvin ne tulee desinfioida? Voiko kaataa kuumana vai odottaa jäähtymistä? Pakkaseen kuitenkin laitan säilytykseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
16.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu siitä, kauanko aiot säilyttää. Seuraavaan kesään saat säilymään, kun kuumennat lasipullon uunissa vähän yli 100 asteessa sillä aikaa kun mehu kiehuu. Kaadat kiehuvan kuuman mehun pulloon ja laitat kiehuvassa vedessä kuumennetun korkin kiinni, tai vaikka muovitulpan.

Muovipulloa et saa desinfioitua ilman kemiaalia kun ei kestä kuumaa. Siitä kannattaa käyttää mehu heti eikä kannata edes yrittää säilyttää.

Tiivistettä tulee käyttämällä vähemmän vettä ja enemmän sokeria. Höyrymehu "maijalla" on helpompi tapa, kun tulee suoraan letkusta kuumana eikä tarvitse erikseen siivilöidä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yksi yksi