Äidinmaidon käyttö ruuanlaitossa
Ootteko käyttäny?
Lähdin äidinmaidon säilyvyyttä tutkimaan synttärikauden lähestyessä, kun olishan se ihan kiva päästä tuulettumaan vähän ulos ja ajatuksena olis olla imettämättä ainakaan 24h siitä kun oon juonu varmuuden vuoksi.
Törmäsinki tälläseen pakastusohjeeseen joka kauniisti kerto että tarjottavaks sellasenaan maito käy 6kk ikäsenä ja sen jälkeen se on käytettävissä ruuanlaitossa.
Kommentit (2)
Mä olen käyttänyt omaa maitoani lapseni ruokaan, kun aloitin kiinteät hänelle. Tein hänelle usein itse soseita ja löysensin niitä soseita sitten rintamaidolla. Laitoin maitoani myös hänen puuronsa sekaan. Jos maitoani oli ylenmäärin jääkaapissa, niin saatoin välillä laittaa sitä kahviini tai teeheni. Muille en ole tarjonnut omasta maidostani tehtyä ruokaa.
Kulttuurissamme se on monen mielestä yök. Minusta kuitenkin ihan sama onko se lehmän äidinmaitoa vai ihmisen. Tissimaitoa joka tapauksessa. (Ja ihmisen tissi on mitä luultavimmin puhtaampi kuin lehmän). En käyttäisi kumpaakaan.