Mitä broilerin fileesuikaleita käytät vai ostatko kokonaisia fileitä ja suikaloit itse?
Tuntuu, että ne valmiit suikalerasit on jotenkin tyhjää täynnä...tyhjää ja lisäksi rustoa, nahkaa tms...Eli suosituksia valmistajasta vaikka tokihan ne kokonaisetkin fileet on helppo jatkossakin suikaloida itse.
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
ostan aina fileesuikaleita ja pilkon saksilla. paljon parempia kuin ne löllöt valmiiksi pilkotut. Ja tuntuu että hintakin tulee laadun takia edullisemmaksi.
Mä ostan myös rintafileet ja leikkelen saksilla. Ja leikkaan aina sen inhottavan keskisuonen pois ja kaikki läskit ja oksettavuudet. Muuten en itse pystyisi syömään...
Yleensä ostan minuuttipihvejä tai muita ohuempia fileitä ja paloittelen veitsellä halutun kokoiseksi.
Mies on joskus ostanut niitä valmiita "suikaleita". Eiväthän ne edes ole suikaleita vaan epämääräisen muotoisia palasia, silppua ja murua ja vielä heikkolaatuisesta lihasta. En todellakaan osta niitä ikinä. Ostan fileitä ja useimmiten paistan ne kokonaisina, lepuutan hetken ja leikkaan sitten terävällä veitsellä viipaleiksi. Tai sitten viipaloin ne raakana. Tällöin tosin saa olla tarkkana, etteivät ne kuivu paistettaessa.
Miksi ihmeessä silppuatte broileria saksilla? Ne ovat paperin leikkaamista varten. Ruoka-aineet leikataan veitsellä.
Vierailija kirjoitti:
Mies on joskus ostanut niitä valmiita "suikaleita". Eiväthän ne edes ole suikaleita vaan epämääräisen muotoisia palasia, silppua ja murua ja vielä heikkolaatuisesta lihasta. En todellakaan osta niitä ikinä. Ostan fileitä ja useimmiten paistan ne kokonaisina, lepuutan hetken ja leikkaan sitten terävällä veitsellä viipaleiksi. Tai sitten viipaloin ne raakana. Tällöin tosin saa olla tarkkana, etteivät ne kuivu paistettaessa.
Miksi ihmeessä silppuatte broileria saksilla? Ne ovat paperin leikkaamista varten. Ruoka-aineet leikataan veitsellä.
Sakset on erinomainen keittiöväline.
Vain kokonaisia/ohutleikkeitä ja maustamattomia. Käsittelen sitten itse tarpeen mukaan.
Ne valmiit riekaleet on niin hirveitä, ettei niitä voi ostaa. Jos haluan suikaleita niin paloittelen itse.
Vierailija kirjoitti:
Mies on joskus ostanut niitä valmiita "suikaleita". Eiväthän ne edes ole suikaleita vaan epämääräisen muotoisia palasia, silppua ja murua ja vielä heikkolaatuisesta lihasta. En todellakaan osta niitä ikinä. Ostan fileitä ja useimmiten paistan ne kokonaisina, lepuutan hetken ja leikkaan sitten terävällä veitsellä viipaleiksi. Tai sitten viipaloin ne raakana. Tällöin tosin saa olla tarkkana, etteivät ne kuivu paistettaessa.
Miksi ihmeessä silppuatte broileria saksilla? Ne ovat paperin leikkaamista varten. Ruoka-aineet leikataan veitsellä.
Kukahan sen määrää mihin sakset on tarkoitettu? :D On kuule ihan olemassa sellaiset keittiösaksetkin erikseen ;) Itse olet hullu kun haluat tehdä homman vaikeimman kautta; saksilla ruoka-aineiden silppuaminen on nimittäin paljon helpompaa (kun kyseessä esim. kana, kala, tuoreet yrtit yms.)
Ostan vain fileitä tai ohut leikkeitä. Suikaloin itse, joskus vasta kypsänä.
Valmis suikaleissa voi vaikka olla kaikkea "rutoksia", jänteitä , kalvoja tai sisälmyksiä.
ostan aina fileesuikaleita ja pilkon saksilla. paljon parempia kuin ne löllöt valmiiksi pilkotut. Ja tuntuu että hintakin tulee laadun takia edullisemmaksi.