Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä broilerin fileesuikaleita käytät vai ostatko kokonaisia fileitä ja suikaloit itse?

Vierailija
21.11.2017 |

Tuntuu, että ne valmiit suikalerasit on jotenkin tyhjää täynnä...tyhjää ja lisäksi rustoa, nahkaa tms...Eli suosituksia valmistajasta vaikka tokihan ne kokonaisetkin fileet on helppo jatkossakin suikaloida itse.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
21.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

ostan aina fileesuikaleita ja pilkon saksilla. paljon parempia kuin ne löllöt valmiiksi pilkotut. Ja tuntuu että hintakin tulee laadun takia edullisemmaksi.

Vierailija
2/9 |
21.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

ostan aina fileesuikaleita ja pilkon saksilla. paljon parempia kuin ne löllöt valmiiksi pilkotut. Ja tuntuu että hintakin tulee laadun takia edullisemmaksi.

Mä ostan myös rintafileet ja leikkelen saksilla. Ja leikkaan aina sen inhottavan keskisuonen pois ja kaikki läskit ja oksettavuudet. Muuten en itse pystyisi syömään...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
21.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä ostan minuuttipihvejä tai muita ohuempia fileitä ja paloittelen veitsellä halutun kokoiseksi.

Vierailija
4/9 |
21.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mies on joskus ostanut niitä valmiita "suikaleita". Eiväthän ne edes ole suikaleita vaan epämääräisen muotoisia palasia, silppua ja murua ja vielä heikkolaatuisesta lihasta. En todellakaan osta niitä ikinä. Ostan fileitä ja useimmiten paistan ne kokonaisina, lepuutan hetken ja leikkaan sitten terävällä veitsellä viipaleiksi. Tai sitten viipaloin ne raakana. Tällöin tosin saa olla tarkkana, etteivät ne kuivu paistettaessa.

Miksi ihmeessä silppuatte broileria saksilla? Ne ovat paperin leikkaamista varten. Ruoka-aineet leikataan veitsellä.

Vierailija
5/9 |
21.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mies on joskus ostanut niitä valmiita "suikaleita". Eiväthän ne edes ole suikaleita vaan epämääräisen muotoisia palasia, silppua ja murua ja vielä heikkolaatuisesta lihasta. En todellakaan osta niitä ikinä. Ostan fileitä ja useimmiten paistan ne kokonaisina, lepuutan hetken ja leikkaan sitten terävällä veitsellä viipaleiksi. Tai sitten viipaloin ne raakana. Tällöin tosin saa olla tarkkana, etteivät ne kuivu paistettaessa.

Miksi ihmeessä silppuatte broileria saksilla? Ne ovat paperin leikkaamista varten. Ruoka-aineet leikataan veitsellä.

Sakset on erinomainen keittiöväline.

Vierailija
6/9 |
21.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vain kokonaisia/ohutleikkeitä ja maustamattomia. Käsittelen sitten itse tarpeen mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
21.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne valmiit riekaleet on niin hirveitä, ettei niitä voi ostaa. Jos haluan suikaleita niin paloittelen itse.

Vierailija
8/9 |
21.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mies on joskus ostanut niitä valmiita "suikaleita". Eiväthän ne edes ole suikaleita vaan epämääräisen muotoisia palasia, silppua ja murua ja vielä heikkolaatuisesta lihasta. En todellakaan osta niitä ikinä. Ostan fileitä ja useimmiten paistan ne kokonaisina, lepuutan hetken ja leikkaan sitten terävällä veitsellä viipaleiksi. Tai sitten viipaloin ne raakana. Tällöin tosin saa olla tarkkana, etteivät ne kuivu paistettaessa.

Miksi ihmeessä silppuatte broileria saksilla? Ne ovat paperin leikkaamista varten. Ruoka-aineet leikataan veitsellä.

Kukahan sen määrää mihin sakset on tarkoitettu? :D On kuule ihan olemassa sellaiset keittiösaksetkin erikseen ;) Itse olet hullu kun haluat tehdä homman vaikeimman kautta; saksilla ruoka-aineiden silppuaminen on nimittäin paljon helpompaa (kun kyseessä esim. kana, kala, tuoreet yrtit yms.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
21.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan vain fileitä tai ohut leikkeitä. Suikaloin itse, joskus vasta kypsänä.

Valmis suikaleissa voi vaikka olla kaikkea "rutoksia", jänteitä , kalvoja tai sisälmyksiä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi kuusi