Uskaltaako mikroruokia syödä?
Kuulin uutta tietoa että olisi luultua vaarallisempaa, onko totta?
Kommentit (15)
On totta, mikro aiheuttaa syöpiä ja mutaatioita etenkin lapsille. Katso googlesta microwave mutation hakusanoilla.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/07/EM_spectrum_f…
Mikroaalloilla on pidempi aallonpituus kuin näkyvällä valolla tai infrapunasäteilyllä. Ja ihmiset uskaltaa mennä infrapunasaunoihin. Päättele siitä.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Mikroaallot
Mikroaallot ovat sähkömagneettisia aaltoja kuten näkyvä valokin. Mikroaallot sattuvat saamaan veden värähtelemään mistä johtuu ruoan lämpeneminen kun joutuu mikroaaltojen kanssa kosketuksiin.
Vaikea on keksiä mitä vaaraa tuosta olisi.
Turhahan aloittajalle mitään on vastata, mutta tuhlataan silti aikaa. Yleinen kommentti asiaan Säteilyturvakeskuksen sivuilta:
http://www.stuk.fi/aiheet/kodin-ja-toimiston-sateilevat-laitteet/mikroa…
Säteilyturvakeskuksella on julkaistuna suomenkielinen kirja ionisoimattoman sähkömagneettisen säteilyn terveysvaikutuksista. Jos aihe kiinnostaa niin kirja on luettavissa ilmaiseksi täällä:
http://www.stuk.fi/julkaisut/sateily-ja-ydinturvallisuus-kirjasarja/ion…
Tuolla on siis kirjan jokainen luku pdf - tiedostona.
Vierailija kirjoitti:
Kuulin uutta tietoa että olisi luultua vaarallisempaa, onko totta?
Vältä mikroruokia ja mikroa.Säteilytys synnyttää luonnottomia molekyylimuotoja.Se muuttaa aminohappojen luonnollisia muotoja aiheuttaen myrkyllisiä molekyylejä. Asiasta olisi lisääkin,mutta taitaisi tulla pitkä kirjoitus.
Joo, kaikki jotka 1980-luvulta lähtien ovat lämmitelleet ruokiaan mikroaaltouunissa käevistelevät nyt syöpiensä kourissa. Näinhän se menee.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuulin uutta tietoa että olisi luultua vaarallisempaa, onko totta?
Vältä mikroruokia ja mikroa.Säteilytys synnyttää luonnottomia molekyylimuotoja.Se muuttaa aminohappojen luonnollisia muotoja aiheuttaen myrkyllisiä molekyylejä. Asiasta olisi lisääkin,mutta taitaisi tulla pitkä kirjoitus.
LÄMMITYS muuttaa. Ihan sama lämmitetäänkö mikoaalloilla, paistinpannulla vai takkatulella.
Etenkin rasvat muuttuu haitallisiksi korkeassa lämpötilassa. Siihenkin mikro on vähän alitehoinen. Ei oikein pysty ruskistamaan; tummaksi hiiltymisestä puhumattakaan.
Se ruoka pitää vuorata paksusti foliolla että on turvallista.
Mitähän uutta "tietoa" olet kuullut ja mistä?
Aloittajan ei kannata. Me muut voimme syödä huoletta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuulin uutta tietoa että olisi luultua vaarallisempaa, onko totta?
Vältä mikroruokia ja mikroa.Säteilytys synnyttää luonnottomia molekyylimuotoja.Se muuttaa aminohappojen luonnollisia muotoja aiheuttaen myrkyllisiä molekyylejä. Asiasta olisi lisääkin,mutta taitaisi tulla pitkä kirjoitus.
Myös wifi synnyttää mikroaaltoja. Vältä siis kauppakeskuksia ja junia ja muita, joissa on langaton verkko käytössä. Ja kotona pitää sitten olla vanha puhelinmodeemi, ihan varuuksi.
Kuulkaa, magneettimedia on huijarijulkaisu, ei sitä kannata uskoa.
Up