Paras ravintola Suomessa missä olet käynyt
Iso-syöte.
Ruuan, palvelun ja maiseman puolesta.
Kommentit (20)
Roskapankki, Helsinki. Halpa olut.
Hirvaskankaan ABC-liikenneasema. Aina aivan loistava lounasbuffet ja ei tarvitse turhaan maksaa valkoisista pöytäliinoista.
Lyon, passio, ragu. En ole käynyt maineikkaammissa, olihan noi selkeesti parhaat missä itse olen käynyt. En tiedä miksi ihmiset hehkuttavat jotain mättöpaikkoja missä on isot annokset. Ruoka kylmää kun olet ehtinyt syömään puolet.
Roots kitchen Turun kauppahallissa on ainakin yks parhaista lounasmestoista.
Vierailija kirjoitti:
Lyon, passio, ragu. En ole käynyt maineikkaammissa, olihan noi selkeesti parhaat missä itse olen käynyt. En tiedä miksi ihmiset hehkuttavat jotain mättöpaikkoja missä on isot annokset. Ruoka kylmää kun olet ehtinyt syömään puolet.
Ehkä ne ihmiset tykkää niistä mättöpaikoista, voisko olla? Makuja kun on yhtä monta kuin meitä ihmisiäkin.
Kyllä niille mättöpaikoillekin on hetkensä ja niissäkin on isoja eroja keskenään. Toiset ihan luokattoman huonoja ja toisissa ruoka ja palvelu on ihan priimaa. Ei aina tarvitse olla valkoista pöytäliinaa ja 6 ruokalajin illallista viineineen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lyon, passio, ragu. En ole käynyt maineikkaammissa, olihan noi selkeesti parhaat missä itse olen käynyt. En tiedä miksi ihmiset hehkuttavat jotain mättöpaikkoja missä on isot annokset. Ruoka kylmää kun olet ehtinyt syömään puolet.
Ehkä ne ihmiset tykkää niistä mättöpaikoista, voisko olla? Makuja kun on yhtä monta kuin meitä ihmisiäkin.
Köyhät vaan tykkää halvasta ruuasta jota on paljon. Niin se menee. En ymmärrä miten joku pitää esim Raxia parempana paikkana kun Lyonia tai edes entistä Salvea?
Ravintola Kolme Kruunua Helsinki. Paras pihvi jonka olen syönyt.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lyon, passio, ragu. En ole käynyt maineikkaammissa, olihan noi selkeesti parhaat missä itse olen käynyt. En tiedä miksi ihmiset hehkuttavat jotain mättöpaikkoja missä on isot annokset. Ruoka kylmää kun olet ehtinyt syömään puolet.
Ehkä ne ihmiset tykkää niistä mättöpaikoista, voisko olla? Makuja kun on yhtä monta kuin meitä ihmisiäkin.
Köyhät vaan tykkää halvasta ruuasta jota on paljon. Niin se menee. En ymmärrä miten joku pitää esim Raxia parempana paikkana kun Lyonia tai edes entistä Salvea?
No jokainen puhuu omasta puolestaan ja omista kokemuksistaan. Kaikki ei asu helsingissä, saati vieraile siellä edes kerran 10vuodessa, joten varmasti jää joku helsingin huippuravintola kokematta, josta sinä pidät.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lyon, passio, ragu. En ole käynyt maineikkaammissa, olihan noi selkeesti parhaat missä itse olen käynyt. En tiedä miksi ihmiset hehkuttavat jotain mättöpaikkoja missä on isot annokset. Ruoka kylmää kun olet ehtinyt syömään puolet.
Ehkä ne ihmiset tykkää niistä mättöpaikoista, voisko olla? Makuja kun on yhtä monta kuin meitä ihmisiäkin.
Köyhät vaan tykkää halvasta ruuasta jota on paljon. Niin se menee. En ymmärrä miten joku pitää esim Raxia parempana paikkana kun Lyonia tai edes entistä Salvea?
No jokainen puhuu omasta puolestaan ja omista kokemuksistaan. Kaikki ei asu helsingissä, saati vieraile siellä edes kerran 10vuodessa, joten varmasti jää joku helsingin huippuravintola kokematta, josta sinä pidät.
Eiköhän jokaisessa vähänkin isommassa ole laaturavintola ja sitten yksi mättöpaikka esim Rax. Käyn kyllä itsekin raxissa mutten koskaan sanoisi että se on mikään laaturavintola tai edes hyvä. Onko tämä jotain itsepetosta vai syövätkö ihmiset vain energian takia? Suomessa vihataan 'snobbailua' esim jos käy paremmassa ravintolassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lyon, passio, ragu. En ole käynyt maineikkaammissa, olihan noi selkeesti parhaat missä itse olen käynyt. En tiedä miksi ihmiset hehkuttavat jotain mättöpaikkoja missä on isot annokset. Ruoka kylmää kun olet ehtinyt syömään puolet.
Ehkä ne ihmiset tykkää niistä mättöpaikoista, voisko olla? Makuja kun on yhtä monta kuin meitä ihmisiäkin.
Köyhät vaan tykkää halvasta ruuasta jota on paljon. Niin se menee. En ymmärrä miten joku pitää esim Raxia parempana paikkana kun Lyonia tai edes entistä Salvea?
Tässä keskustelussa sä oot ainut joka on maininnut raxin. Ja Salven taso laski aikoinaan ihan hetkessä, että sillä nyt ei kannata kehuskella. Aikoinaan se oli tosi hyvä, mutta viimeisinä vuosinaan vanhalla paikalla laatu ei yltänyt edes Raxin mätön tasolle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lyon, passio, ragu. En ole käynyt maineikkaammissa, olihan noi selkeesti parhaat missä itse olen käynyt. En tiedä miksi ihmiset hehkuttavat jotain mättöpaikkoja missä on isot annokset. Ruoka kylmää kun olet ehtinyt syömään puolet.
Ehkä ne ihmiset tykkää niistä mättöpaikoista, voisko olla? Makuja kun on yhtä monta kuin meitä ihmisiäkin.
Köyhät vaan tykkää halvasta ruuasta jota on paljon. Niin se menee. En ymmärrä miten joku pitää esim Raxia parempana paikkana kun Lyonia tai edes entistä Salvea?
Tässä keskustelussa sä oot ainut joka on maininnut raxin. Ja Salven taso laski aikoinaan ihan hetkessä, että sillä nyt ei kannata kehuskella. Aikoinaan se oli tosi hyvä, mutta viimeisinä vuosinaan vanhalla paikalla laatu ei yltänyt edes Raxin mätön tasolle.
Sanoinkin 'entistä Salvea'.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lyon, passio, ragu. En ole käynyt maineikkaammissa, olihan noi selkeesti parhaat missä itse olen käynyt. En tiedä miksi ihmiset hehkuttavat jotain mättöpaikkoja missä on isot annokset. Ruoka kylmää kun olet ehtinyt syömään puolet.
Ehkä ne ihmiset tykkää niistä mättöpaikoista, voisko olla? Makuja kun on yhtä monta kuin meitä ihmisiäkin.
Köyhät vaan tykkää halvasta ruuasta jota on paljon. Niin se menee. En ymmärrä miten joku pitää esim Raxia parempana paikkana kun Lyonia tai edes entistä Salvea?
No jokainen puhuu omasta puolestaan ja omista kokemuksistaan. Kaikki ei asu helsingissä, saati vieraile siellä edes kerran 10vuodessa, joten varmasti jää joku helsingin huippuravintola kokematta, josta sinä pidät.
Eiköhän jokaisessa vähänkin isommassa ole laaturavintola ja sitten yksi mättöpaikka esim Rax. Käyn kyllä itsekin raxissa mutten koskaan sanoisi että se on mikään laaturavintola tai edes hyvä. Onko tämä jotain itsepetosta vai syövätkö ihmiset vain energian takia? Suomessa vihataan 'snobbailua' esim jos käy paremmassa ravintolassa.
Mut kun ihmiset tykkää eri asioista. Sulle parhaita ravintoloita on ainostaan ne "oikeasti" paremmat, mutta joku voi pitää lähipizzeriaansakin laadukkaana ja hyvänä, ellei jopa parhaana. Ja ne mielipiteet on ihan yhtä oikein kun sun Ragut ja Lyonit. Huomasit kai ettei kukaan tullut nillittämään sulle niistä? Pelkästään sinä kuvittelit tietäväsi muidenkin puolesta mikä on parasta, muut vaan vihaa snobbailua ja pettää itseään kun diggaa jostain muusta.
Voi kun olisikin mahdollista käydä useammin laadukkaissa ravintoloissa. Nauttisin todella! Gaijin on ollut sellainen, että muisto on säilynyt pitkän aikaa. Mielettömän hyvää! Ei vain ruokaa vaan ravintoa myös sielulle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lyon, passio, ragu. En ole käynyt maineikkaammissa, olihan noi selkeesti parhaat missä itse olen käynyt. En tiedä miksi ihmiset hehkuttavat jotain mättöpaikkoja missä on isot annokset. Ruoka kylmää kun olet ehtinyt syömään puolet.
Ehkä ne ihmiset tykkää niistä mättöpaikoista, voisko olla? Makuja kun on yhtä monta kuin meitä ihmisiäkin.
Köyhät vaan tykkää halvasta ruuasta jota on paljon. Niin se menee. En ymmärrä miten joku pitää esim Raxia parempana paikkana kun Lyonia tai edes entistä Salvea?
No jokainen puhuu omasta puolestaan ja omista kokemuksistaan. Kaikki ei asu helsingissä, saati vieraile siellä edes kerran 10vuodessa, joten varmasti jää joku helsingin huippuravintola kokematta, josta sinä pidät.
Eiköhän jokaisessa vähänkin isommassa ole laaturavintola ja sitten yksi mättöpaikka esim Rax. Käyn kyllä itsekin raxissa mutten koskaan sanoisi että se on mikään laaturavintola tai edes hyvä. Onko tämä jotain itsepetosta vai syövätkö ihmiset vain energian takia? Suomessa vihataan 'snobbailua' esim jos käy paremmassa ravintolassa.
Mut kun ihmiset tykkää eri asioista. Sulle parhaita ravintoloita on ainostaan ne "oikeasti" paremmat, mutta joku voi pitää lähipizzeriaansakin laadukkaana ja hyvänä, ellei jopa parhaana. Ja ne mielipiteet on ihan yhtä oikein kun sun Ragut ja Lyonit. Huomasit kai ettei kukaan tullut nillittämään sulle niistä? Pelkästään sinä kuvittelit tietäväsi muidenkin puolesta mikä on parasta, muut vaan vihaa snobbailua ja pettää itseään kun diggaa jostain muusta.
Nojoo.. olet oikeassa. Vituttaa vain kun eilen piti kaverin kanssa käydä syömässä ja TAAS KERRAN mennään Santa Fe. Nyt on vatsakin sekaisin siitä kuvottavasta Lousiana porkista tms. Ja kaverin mielestä santa fe on ykkönen, lyonit ja muut paskaa sen rinnalla. En vain käsitä.
Sky Hotel Ounasvaara, Rovaniemi.
Maisema JA ruoka, molemmat täydellisiä.
Savonlinnassa se jossa saa laudallisen muikkuja, voita ja ruisleipää eikä muuta, näköala linnalle. Nimeä en muista mutta taitaa olla kuuluisa :).