Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä mifusuikaleista voi tehdä?

tilsta
07.09.2017 |

Piti ostaa quarnia, mutta ostinkin mifu-suikaleita. Reseptejä kehiin. Joku kermainen kastike esim kiinnostaa.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
07.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kompostia.

Vierailija
2/7 |
07.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Misuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
07.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuullota ensin pannussa sipulia ja valkosipulia suikaleina. Kun ne ovat pehmenneet, lisää mifu ja paista vielä minuutin verran. Sitten lisäät mieleisiäsi mausteita ja viimeistelet kermalla. Tämän kaadat kuuman pennepastan sekaan, niin siinä on helppo arkiateria valmis.

Vierailija
4/7 |
07.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kastiketta. Tee perinteinen ruskeakastike rasvasuurustuksella ja heitä mifut sekaan.

Vierailija
5/7 |
07.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä kanasuikaleiden tavoin, mausta hunajalla, currylla, valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla (ja vähän sitruunaa hapoksi). Kanasta sai noin aika hyvää kun mies toi vahingossa maustamattomia kanasuikaleita marinoitujen sijaan. Paista pannulla, lisää kerma ja syö/tarjoile riisin kanssa.

Vierailija
6/7 |
07.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Käytä kanasuikaleiden tavoin, mausta hunajalla, currylla, valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla (ja vähän sitruunaa hapoksi). Kanasta sai noin aika hyvää kun mies toi vahingossa maustamattomia kanasuikaleita marinoitujen sijaan. Paista pannulla, lisää kerma ja syö/tarjoile riisin kanssa.

Miksi ihmeessä syötte marinoituja kanasuikaleita? Itse ostan aina marinoimattomia ja maustan itse, tulee halvemmaksikin ja on paljon parempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
07.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Käytä kanasuikaleiden tavoin, mausta hunajalla, currylla, valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla (ja vähän sitruunaa hapoksi). Kanasta sai noin aika hyvää kun mies toi vahingossa maustamattomia kanasuikaleita marinoitujen sijaan. Paista pannulla, lisää kerma ja syö/tarjoile riisin kanssa.

Miksi ihmeessä syötte marinoituja kanasuikaleita? Itse ostan aina marinoimattomia ja maustan itse, tulee halvemmaksikin ja on paljon parempaa.

Lapset tykkää. Hunajamarinoidut suikaleet ja säilykemandariinipalat riisin kanssa on kuulemma ylihyvää :D Vanhemmatkin tykkää, joten miksi ei? Ja ei, pakasteranskalaisia ja kalapuikkoja/nakkeja ei meillä syödä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yksi kuusi