Mitä mifusuikaleista voi tehdä?
Piti ostaa quarnia, mutta ostinkin mifu-suikaleita. Reseptejä kehiin. Joku kermainen kastike esim kiinnostaa.
Kommentit (7)
Kuullota ensin pannussa sipulia ja valkosipulia suikaleina. Kun ne ovat pehmenneet, lisää mifu ja paista vielä minuutin verran. Sitten lisäät mieleisiäsi mausteita ja viimeistelet kermalla. Tämän kaadat kuuman pennepastan sekaan, niin siinä on helppo arkiateria valmis.
Kastiketta. Tee perinteinen ruskeakastike rasvasuurustuksella ja heitä mifut sekaan.
Käytä kanasuikaleiden tavoin, mausta hunajalla, currylla, valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla (ja vähän sitruunaa hapoksi). Kanasta sai noin aika hyvää kun mies toi vahingossa maustamattomia kanasuikaleita marinoitujen sijaan. Paista pannulla, lisää kerma ja syö/tarjoile riisin kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Käytä kanasuikaleiden tavoin, mausta hunajalla, currylla, valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla (ja vähän sitruunaa hapoksi). Kanasta sai noin aika hyvää kun mies toi vahingossa maustamattomia kanasuikaleita marinoitujen sijaan. Paista pannulla, lisää kerma ja syö/tarjoile riisin kanssa.
Miksi ihmeessä syötte marinoituja kanasuikaleita? Itse ostan aina marinoimattomia ja maustan itse, tulee halvemmaksikin ja on paljon parempaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käytä kanasuikaleiden tavoin, mausta hunajalla, currylla, valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla (ja vähän sitruunaa hapoksi). Kanasta sai noin aika hyvää kun mies toi vahingossa maustamattomia kanasuikaleita marinoitujen sijaan. Paista pannulla, lisää kerma ja syö/tarjoile riisin kanssa.
Miksi ihmeessä syötte marinoituja kanasuikaleita? Itse ostan aina marinoimattomia ja maustan itse, tulee halvemmaksikin ja on paljon parempaa.
Lapset tykkää. Hunajamarinoidut suikaleet ja säilykemandariinipalat riisin kanssa on kuulemma ylihyvää :D Vanhemmatkin tykkää, joten miksi ei? Ja ei, pakasteranskalaisia ja kalapuikkoja/nakkeja ei meillä syödä.
Kompostia.