Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä vika, kun jauhelihapihveistä valuu uunissa punaista nestettä pellille?

Vierailija
25.08.2017 |

Siis se "pulppuaa" siitä päältä ja valuu pellille.

Väärä lämpötila? Vääränlaista lihaa?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on lihasnestettä ja sitä tietysti tulee pihvin päältä aina, kun sitä kypsennetään.

Kannattaa ottaa jauheliha vähän aikaisemmin huoneenlämpöön. Jos se on ihan jääkaappikylmää, niin se vuodattaa herkemmin lihasnestettä ja pihvistä tulee kuivempi.

Vierailija
2/8 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletko kuitenkin peruskoulun käynyt? Jokusen kerran sielläkin on tehty jauhelihapihvejä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämpimämpi liha ja kuumempi uuni.

Vierailija
4/8 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sä et nuijinut niitä tarpeeksi kovaa.

Vierailija
5/8 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on ihan normaalia, ei mitään vikaa.

T: Kokki

Vierailija
6/8 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos käsin tekee sen taikinan, ei sitä jauhelihaa tarvi ottaa lämpiämään paljoakaan aikaisemmin. Se lämpiää siinä käsin sekoittaessa ja pihvien pyörittelyssä.

Ei kovinkaan terveellistä seisottaa jauhelihaa pöydällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuumempi uuni niin pinta palaa kiinni ennen kuin sisus alkaa kiehua ja valua.

Vierailija
8/8 |
25.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikos olisi paljon parempi ja nopeampi paistaa pihvit pannulla tai grillata? Miksi Suomessa tehdaan melkein kaikki ruoka uunissa?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi neljä