Ostin lidlistä hapankaalisäilykkeen
Laitanko salaattiin, minulla on tomaattia, jäävuorisalaattia, kurkkua ja kidney papuja.
Kommentit (7)
Mitä eroa tällä Lidlin hapankaalilla ja kotimaisella?
Paista pannulla ja paista samalla vähän pekonia tuonen joukkoon.
HYI! Kaikki hapatetut elintarvikkeet maistuvat pilaantuneelta...
Turhan vahvaa tavaraa salaattiin. Parempaa lisäkkeenä vaikka makkararuokien kanssa. Myös kylmänä, mutta paistamalla maku pehmenee.
Lämmitä, Saksassa lisätään usein mausteeksi kuminaa ja joskus myös valkoviiniä. Sopii hyvin lisäkkeeksi makkararuokien ja possun lihan kanssa. Syön itse sitä myös kylmänä, erittäin terveellistä. En usko että ero kotimaisen ja Lidlin tuotteet välillä on muu kuin se että toinen on tuoretuotteiden ja toinen säilyke.
Tuohon salaattiin en kyllä hapankaalia pistäisi, en edes tuoretta.
Lidlin hapankaali on säilykettä ja ainakin joskus siinä oli hitunen valkoviiniäkin mauksi. Tosi yllättävää että Lidlissä myydään saksalaistyyppistä hapankaalia. Ihan syötävää kyllä. Parhaimmillaan tosiaankin lämmitettynä lisukkeena esimerkiksi bratwursteille tai sianniskalle. Yleensäkin jos se on valkopippurilla maustettua sikaa niin se sopii tuohon.
Yleensä suomessa myytävä hapankaali on ns. Tuoretta, joskus jopa irtomyynnissä. Se on raikkaampaa ja sopii paremmin kylmänä syötäväksi. Niissä on myös elävien maitohappobakteerien kanta, joka on Lidlin tuotteesta jouduttu tappamaan säilömisprosessissa.
Toki kilohinta on tupla, mutta sillä rahalla saa reippaasti laadukkaamman tuotteen.
Ei. Paista/lämmitä pannulla erikseen.