Uskaltaisitko syödä ravintolassa korvasienestä tehtyä ruokaa? Voisitko luottaa siihen että sieni on valmistettu asianmukaisella tavalla?
Tai voisitko syödä esim. ystäväsi valmistamaa korvasientä?
Kommentit (9)
En välttämättä oma-aloitteisesti tilaisi, mutta söisin kyllä jos tarjottaisiin.
Olen syönytkin jo tänä kesänä, ravintolassa. Kyllä mä suomalaisiin ravintoloihin luotan.
Ja varmaan söisin ystävänkin tekemää. Tai no, riippuu ystävästä.
Uskaltaisin, ei se nyt mikään pallokala ole vaan ihan helpp valmistaa oikealla tavalla.
Riippuu ravintolasta. Mutta en söisi minkään tuttavan tekemää, vain itse kokkaamaani, tai äidin tekemää tai hyvän ravintolan. Minulla tulee vatsakipuja kunnolla ryöpätystäkin korvasienestä, mutta luultavasti se on lähinnä luulotautia. Pidän mausta kovasti.
En, tai jos ei olisi muuta syötävää niin kysyisin ensin, että kuinka on valmistettu.
En söisi.
Ravintolaruuan laatu monessa paikassa on hyvin kyseenalainen.
Siis ryöppääminen on keittämistä. Miksi ihmeessä minä epäilisin ravintoloiden keittämistaitoa? Jos korvasieni on listalla, niin eiköhän kokki tiedä, että se on myrkyllinen ryöppäämättä.
Hysteerikkomammat voikin tähän ketjuun nyt sitten luetella ne kaikki korvasienistä johtuneet myrkytystapaukset, jotka ovat johtuneet ravintolassa syödystä ruoasta?
Ööh, en. Olen kai katsonut liikaa kurjia kuppiloita sun muita.