Kaupan avoin pakasteallas. Ei siis mitään kantta päällä. Miten voi olla?
Miten ne jätskit pysyy siellä jäässä? Eikö se vie ihan hirveesti energiaa? Ja ennenkaikkea: miksi? Mitä järkeä?
Kommentit (9)
Aikoinaan kaikki pakastealtaat olivat sellaisia. Kylmä menee alaspäin.
No niinhän ne on ennen aina olleet.
Hah et oo elänyt 70- tai 80-luvulla vissiin :)
Vanha allas jota ei ole vielä uusittu. Energiasyöppö, eiköhän sielläkin jossain vaiheessa kylmäkalusteet uusita.
Kyllä kai noista nykyisistä systeemeistä tulee paljon säästöä. Meillä vielä k-kaupassa kaikki hyllyt vanhaan malliin. Ällöä kun kalahyllyssäkin lohien pyrstöt repsottavat kymmenen senttiä hyllyn reunan ulkopuolella, on varmaan kylmässä juu.
Vierailija kirjoitti:
Miten ne jätskit pysyy siellä jäässä? Eikö se vie ihan hirveesti energiaa? Ja ennenkaikkea: miksi? Mitä järkeä?
Lämmin kohoaa ja kylmä menee alas. Lisäksi siinä on ilmaverho joka eristää.
En koskaan ota mistään kylmäaltaasta tai pakastimesta sitä ylintä, päällimmästä tai ensimmäistä tuotetta. Aina pengon sieltä alempaa = takuulla jäässä.
Kannet säästävät energiaa n. 20%. Järkevintä olisi pitää päivällä auki ja yöksi kannet, ainakin vilkkaissa liikkeissä ;-)
Kylmä pyrkii alaspäin, aika hyvin toimii. Kannet on aika uusi tapa, hyvin pärjättiin ennen ilman.