Oslon aamiainen olisi kaikista suositeltavin ateria koululaisille.
Kuten tunnettua, niin sehän sisältää 100g kuivattua ruisleipää, 15g voita, 30g juustoa, ½ litraa täysmaitoa, 1 porkkanan,puoli omenaa ja puoli appelsiinia. Tuollainen ateria sisältää kaikkia lasten tarvitsemia ravintoaineita, kuten valkuista, hiilihydraattia, voirasvaa joka on kaikista terveellisin rasvalaji lapsille, suolen toiminnalle tärkeitä puumaisia ainesosia eli ns. "kuituja", hiveniä, vettä ja vitamiineja. Erityisen tärkeää on, että siinä on d-vitamiinia runsaasti, koska esim. porkkana sisältää runsaasti kyseistä vitamiinia. Se estää koululaisilla kehittymästä lapsilla niin usein näkyvän englannin taudin eli riisin. Tuollainen ateria ei sisällä lihassa olevia haitallisia kiihotusaineita, jotka lapsissa eristää liian aikaisin esiintyvää sukupuolista kiihotusta myös erityisesti siksi, että se ehkäisee ummetusta, joka lapsilla pahentaa sukupuolisia haluja kovasti, koska uloste suolessa painaa lapsen siitinosia. Tuollainen ateria sisältää sitä paitsi jo yhden kolmasosan kouluikäisen eli 6-16 vuotiaan lapsen ravinnon ja energian tarpeesta ja olisi siksi tärkeää tarjota erityisesti lapsille mutta myös odottaville äideille useamman Oslon aamiaisen (lapsille iän mukaan 2-4, odottaville äideille 4-6) päivässä, että lapset saavat jo sikiöajasta lähtien kaikki tarvitsemansa ravintoainekset.