Lue keskustelun säännöt.
Paras liha grillattavaksi? Apua kaivataan...
21.06.2017 |
Olen ruoanlaitossa ihan uuno ja syön muutenkin tosi harvoin lihaa. Olisko vinkkejä tarjolla, mikä olisi paras liha juhannusgrilliin? Voi olla myös valmiiksi marinoitua tai sitten ihan naturelli, jos on marinadivinkkejä tarjota...
Kiitos jo etukäteen!
Kommentit (5)
Mahdollisimman rasvaista lihaa. Eikä valmismarinoituja.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Entrecôte pihvit on parasta mitä voi grilliin laittaa.
Ruoanlaittoa osaamattomalle suosittelisin silti makkaroita. Erilaisia vaihtoehtoja voi latoa ritilän täyteen. Grillimakkaraa, raakamakkaroita, tulisia ja vähemmän tulisia. Helppo saada onnistumaan.
Naturelli väliliha on meidän grillijuhlien suosikki vuodesta toiseen!
Broileri on helpoin. Nyt on sellainen halsteribroileri kaupoissa uutuus, valmiiksi maustettu ja litistetty. Laitat vain halsteriin ja grillaat.