Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten pitkän harjoittelun vaatii, että voi juoda Sinolia tms. denaturoitua etanolia?

Vierailija
17.06.2017 |

Kokemusta kellään?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
17.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Moon vetänny palttinarallaa 0,7 l Leijonan kohta vuoden verran per päivä, enkä vielä ole valmis noita kokeileen. Mut hei ei se riitä, et on tupakkaa, täytyy olla mannapuuroa ja mansikkaa tai jotain sellasta.

Vierailija
2/10 |
17.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se vaatii sen parikymmentä vuotta tiukkaa harjoittelua. Ei ole amatöörien hommaa ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
17.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tärkein on, että veressä on yli promille alkoholia nauttimisen jälkeen, koska silloin juomakelvottomat alkoholit, kuten metanoli eivät rikkoudu luoden erittäin myrkyllisiä aineita, koska maksalla on liian kiire rikkoa etanolia, joten juomakelvottomat jäävät sivulle ja virtsaat ne pois ilman etanolin haittoja pahempia haittoja. Itse suosittelen kiljua tai ponnua.

Vierailija
4/10 |
17.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikka kova happo olinkin, niin Sinolit, Lasolit ja mitä niitä nyt onkaan niin juomatta jäi, vaikka kovasti kokeilinkin...

Vierailija
5/10 |
17.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Edesmennyt enoni oli kova tenu-ukko. Aloitti viinaksilla 14 -vuotiaana, lopuksi joi pelkästään valkoisista muovipulloista..

Vierailija
6/10 |
17.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu mitä juot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
17.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Edesmennyt enoni oli kova tenu-ukko. Aloitti viinaksilla 14 -vuotiaana, lopuksi joi pelkästään valkoisista muovipulloista..

Se oli sitä kultaista aikaa, kun lasol oli juomakelpoista. Oi niitä aikoja.

Vierailija
8/10 |
17.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vanhat starbat kertoo, että aikoinaan sitä Sinolia valutettiin ranskanleivän läpi. Sit se oli juomakelpoista. Kokeile!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
17.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vanhat starbat kertoo, että aikoinaan sitä Sinolia valutettiin ranskanleivän läpi. Sit se oli juomakelpoista. Kokeile!

Toi toimi ennen marinolilla paukku pakkasesa, koska siinä oli vain etyleeni glykolia ja se on paukku pakkasessa kiinteää eli se jäisi sinnä ranskan leivän sisään ja etanoli tulisi läpi, mutta olisi ottanut vähän leivän makua.

Vierailija
10/10 |
17.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vanhat starbat kertoo, että aikoinaan sitä Sinolia valutettiin ranskanleivän läpi. Sit se oli juomakelpoista. Kokeile!

Toi toimi ennen marinolilla paukku pakkasesa, koska siinä oli vain etyleeni glykolia ja se on paukku pakkasessa kiinteää eli se jäisi sinnä ranskan leivän sisään ja etanoli tulisi läpi, mutta olisi ottanut vähän leivän makua.

Viljastahan se kossukin tehdään, joten leivän maku on vain plussaa! :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän kuusi