Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Nepalilaiset ravintolat ja maustaminen.

vain vihaiseksi
08.06.2017 |

Eivät mausta ruokaa kunnolla edes pyydettäessä. Tulinen on miedoista miedointa ja ruoat maistuvat mauttomalta suomalaiselta ruoalta, vaikka näyttävät nepalilaiselta. Onko tuttua?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
08.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se ruoka ei maistu miltään. Rahastusta tyhjästä.

Vierailija
2/8 |
08.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen käynyt vain yhdessä nepalilaisessa ravintolassa paljon kehuja kuultuani, mutta pettymyshän se oli. En tiedä muista paikoista (kuuluuko siihen "kulttuuriin") että ruoka oli metallisilla lokerotarjottimilla. En tykkää syödä tai juoda metalliastioista. Tilasin annoksen, jossa oli jotain curryn tapaista (parempaa saa "intialaisista" ja osaan tehdä itsekin) sekä kuhaa jossain kastikkeessa. Kala oli aivan kammottavaa pehmeän limaista mautonta mössöä, ja se jäikin syömättä. Tarjottu leipä oli kyllä hyvää, sellaista naan-leivän tyylistä. Mutta en ole menossa toiste.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
08.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu, pelkän hyvän naan-leivän takia ei viitsi ravintolaan mennä. Uskomatonta, että näkevät sen annoksen valmistamisen vaivan eivätkä mausta vaikka pyydetään. Kyse oikeasti mauttomasta ruoasta. Inhottavaa maksaa sellaisesta.

Vierailija
4/8 |
08.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen käynyt vain yhdessä nepalilaisessa ravintolassa paljon kehuja kuultuani, mutta pettymyshän se oli. En tiedä muista paikoista (kuuluuko siihen "kulttuuriin") että ruoka oli metallisilla lokerotarjottimilla. En tykkää syödä tai juoda metalliastioista. Tilasin annoksen, jossa oli jotain curryn tapaista (parempaa saa "intialaisista" ja osaan tehdä itsekin) sekä kuhaa jossain kastikkeessa. Kala oli aivan kammottavaa pehmeän limaista mautonta mössöä, ja se jäikin syömättä. Tarjottu leipä oli kyllä hyvää, sellaista naan-leivän tyylistä. Mutta en ole menossa toiste.

Sellainen metallinen lokerikko missä on kolonen eri ruokalajeille on kait jonkun sortin standardi nepalilaisissa ravintoloissa, about kaikissa missä olen käynyt löytyy sellainen.

Vierailija
5/8 |
08.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Intialaisessa ei ikipäivänä ole ollut tällaista ongelmaa. Jos ei mainitse tulisuusasteesta, tulee hyvä ruoka. Jos pyytää vähän maustetumpaa, se tulee kuin nakutettu tasan kuten pyydetty.

Vierailija
6/8 |
08.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Olen käynyt vain yhdessä nepalilaisessa ravintolassa paljon kehuja kuultuani, mutta pettymyshän se oli. En tiedä muista paikoista (kuuluuko siihen "kulttuuriin") että ruoka oli metallisilla lokerotarjottimilla. En tykkää syödä tai juoda metalliastioista. Tilasin annoksen, jossa oli jotain curryn tapaista (parempaa saa "intialaisista" ja osaan tehdä itsekin) sekä kuhaa jossain kastikkeessa. Kala oli aivan kammottavaa pehmeän limaista mautonta mössöä, ja se jäikin syömättä. Tarjottu leipä oli kyllä hyvää, sellaista naan-leivän tyylistä. Mutta en ole menossa toiste.

Sellainen metallinen lokerikko missä on kolonen eri ruokalajeille on kait jonkun sortin standardi nepalilaisissa ravintoloissa, about kaikissa missä olen käynyt löytyy sellainen.

Lieneekö etenkin lounailla käytetty tuo lokerikko?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
08.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nepalilaisissa ravintoloissa ainakin Helsingissä on tasoeroja. Joissain kaikki maistuu samalta puolivalmistemaiselta mössöltä, kun taas toisissa kyllä huomaa, että annokset tehdään alusta asti tuoreista aineista ja osataan käyttää mausteita. Esim. yhdessä Annankadulla olevassa olen yleensä saanut hyvää ruokaa. Mausteisuutta voi myös pyytää kokilta.

Vierailija
8/8 |
08.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Olen käynyt vain yhdessä nepalilaisessa ravintolassa paljon kehuja kuultuani, mutta pettymyshän se oli. En tiedä muista paikoista (kuuluuko siihen "kulttuuriin") että ruoka oli metallisilla lokerotarjottimilla. En tykkää syödä tai juoda metalliastioista. Tilasin annoksen, jossa oli jotain curryn tapaista (parempaa saa "intialaisista" ja osaan tehdä itsekin) sekä kuhaa jossain kastikkeessa. Kala oli aivan kammottavaa pehmeän limaista mautonta mössöä, ja se jäikin syömättä. Tarjottu leipä oli kyllä hyvää, sellaista naan-leivän tyylistä. Mutta en ole menossa toiste.

Sellainen metallinen lokerikko missä on kolonen eri ruokalajeille on kait jonkun sortin standardi nepalilaisissa ravintoloissa, about kaikissa missä olen käynyt löytyy sellainen.

Lieneekö etenkin lounailla käytetty tuo lokerikko?

Tuo metallinen lautanen lokeroilla (thali) on tyypillinen astia, josta etenkin Keski-Aasiassa syödään lämmin ruoka. Perinteen vuoksi ruoka tarjoillaan myös täällä tuollaisesta astiasta. Mutta eiköhän pyydettäessä saa ihan normaalinkin lautasen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän yksi