Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Oho, opin näin 39-vuotiaana paistamaan marinoidut kanasuikaleet niin ettei niistä tule kuivia ja ettei marinadi pala pannuun

Vierailija
20.05.2017 |

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D. "Salaisuus" (jonka kaikki muut varmaan tiesikin) on se, että lisätään myös vettä pannulle.

Kommentit (27)

Vierailija
1/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli keität liejukanasuikaleet, etkä paista.

Vierailija
2/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

eli keität liejukanasuikaleet, etkä paista.

No periaatteessa joo. Tulee hyvää, pehmeää  ja mureaa  :). Ja marinadista kastikkeentynkäkin

-ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

seuraavaksi voit opetella paistamaan kanaa, joka ei lillu marinaadissa. liha jossa on merisuola laitettu valmiiksi, niin sellaisen voi viellä hyväksyä. muut mausteet voi itse laittaa lihan sekaan.

Vierailija
4/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän pinta ruskistu ja saa grillin makua veden kanssa lotratessa.

Vierailija
5/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oppia ikä kaikki.

Vierailija
6/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi ne valmismarinadit..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi hyvä luoja! Älä puhu paistamisesta, kun keität... Ainoa mitä noille marinoiduille kanoille voi tehdä, on jättää kauppaan ja ottaaa paketillinen marinoimattomia (ja suolaamattomia) siitä vierestä kärryyn.

Vierailija
8/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

seuraavaksi voit opetella paistamaan kanaa, joka ei lillu marinaadissa. liha jossa on merisuola laitettu valmiiksi, niin sellaisen voi viellä hyväksyä. muut mausteet voi itse laittaa lihan sekaan.

En mä oo vielä siinä pisteessä että jaksaisin opetella maustamaan :D. Sinkkuna ruuanlaitto on muutenkin niin työn ja tuskan takana kun ei ole muita kenelle laittaa ruokaa. 

-ap *tyytyväinen itseensä*

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi hyvä luoja! Älä puhu paistamisesta, kun keität... Ainoa mitä noille marinoiduille kanoille voi tehdä, on jättää kauppaan ja ottaaa paketillinen marinoimattomia (ja suolaamattomia) siitä vierestä kärryyn.

Ei tää nyt niin vakava asia ollut että luojakin tarvitaan hätiin :D. Hyvää oli :)

ap *masu täynnä*

Vierailija
10/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi helvetti, älkää kukaan ostako ikinä marinoituja kanoja.

Tein niitä paketteja yhden kesän... Traumat jäi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toi oli hyvä vinkki, mä olen käyttänyt ruokakermaa. Työssä käyvän äidin pelastus:)

Vierailija
12/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun maustamattoman lihan maustaa suolalla ja mustapippurilla, niin tulee paremman makuista kuin valmiiksi marinoidusta. edellämainittujen mausteitten laitto on hyvin yksinkertaista. sitten voi niin halutessaan laittaa sipulia, kermaa, hunajaa ja mistä nyt sattuu pitämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Harmi vaan, että ne marinoidut kanat on halvempia kuin marinoimattomat. 

Vierailija
14/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Harmi vaan, että ne marinoidut kanat on halvempia kuin marinoimattomat. 

Koska sitä kanaa on vähemmän. Samalla maksat kanan hinnan siitä marinadista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Harmi vaan, että ne marinoidut kanat on halvempia kuin marinoimattomat. 

Eivät ole, jos lasketaan sen kanan lihan paino aitona lihana eikä suolaveden turvottamana,

Vierailija
16/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Harmi vaan, että ne marinoidut kanat on halvempia kuin marinoimattomat. 

Koska sitä kanaa on vähemmän. Samalla maksat kanan hinnan siitä marinadista.

Se on myös huonompilaatuista jämäpalaa. Ja vanhempaa.

Vierailija
17/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

seuraavaksi voit opetella paistamaan kanaa, joka ei lillu marinaadissa. liha jossa on merisuola laitettu valmiiksi, niin sellaisen voi viellä hyväksyä. muut mausteet voi itse laittaa lihan sekaan.

En mä oo vielä siinä pisteessä että jaksaisin opetella maustamaan :D. Sinkkuna ruuanlaitto on muutenkin niin työn ja tuskan takana kun ei ole muita kenelle laittaa ruokaa. 

-ap *tyytyväinen itseensä*

Myönnän että haastavaa on ripotella purkista maustetta lihan päälle. 

Vierailija
18/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos mä alkaisin kunnon ihmiseksi ja ostaisin seuraavan kerran maistamattomia niin miten se marinadi sitten tehdään siihen? Öljyä ja mausteita? Tuosta "keittämisestä" en kyllä luovu, se oli kyllä hiton hyvä idea :D

-ap

Vierailija
19/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos mä alkaisin kunnon ihmiseksi ja ostaisin seuraavan kerran maistamattomia niin miten se marinadi sitten tehdään siihen? Öljyä ja mausteita? Tuosta "keittämisestä" en kyllä luovu, se oli kyllä hiton hyvä idea :D

-ap

Kana pannulle, suolaa ja pippuria päälle. Ole hyvä.

Jos nyt välttämättä marinoida haluat, sitten vaikka öljyä, valkosipulia, suolaa ja pippuria, ja anna olla ainakin tunti maustumassa. Yön yli parempi.

Vierailija
20/27 |
20.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos mä alkaisin kunnon ihmiseksi ja ostaisin seuraavan kerran maistamattomia niin miten se marinadi sitten tehdään siihen? Öljyä ja mausteita? Tuosta "keittämisestä" en kyllä luovu, se oli kyllä hiton hyvä idea :D

-ap

No en usko että, niitä marinoitujakaan kukaan ole maistanut.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän kahdeksan