Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oletteko koskaan tehneet toffeeta itse??

Vierailija
17.05.2017 |

Niin, oletko tehnyt? Sain töistä jäätävän määrän kermaa kotiin ja mietin mitä siitä tekisi. Selasin ohjeita ja tuli toffee vastaan. Tätä teen siis tänään! Onko joku tehnyt joskus, onko vaikeaa? Valion ohje vaikutti aika yksinkertaiselta, mutta onko jotain mitä ottaa huomioon?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
17.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt, mutten osaa sen kummemmin neuvoa. Aika pitkään saa siinä hellan vieressä keitosta vahtia, ettei pala pohjaan. Helpompaa kuin lihapullien teko :).

Vierailija
2/11 |
17.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei oo vaikeaa, seos täytyy vaan lämmittää tarpeeksi kuumaksi, jotta toffee jähmettyy. Kannattaa käyttää lämpömittaria tai jos ei ole niin testata seosta tipputtamalla tippa kylmään lasilliseen vettä ja jos tippa jähmettyy ja putoaa lasin pohjalle ja on sormella muovailtavissa niin seos on valmista.

Resepteissä on myös paljon eroja eli kannattaa kokeilla paria eri reseptiä ja valita sellainen mikä itselle toimii parhaiten. Muistaakseni itsellä parasta tuli valkosuklaafudgesta, löytyy googlella resepti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
17.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ok kiitti teille! Eipä siinä kai ihmeellistä, tänään (kai) herkutellaan sitten toffeella :)

Vierailija
4/11 |
17.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tekisin mielummin fudgea kuin toffeeta

Vierailija
5/11 |
17.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt 10-vuotiaasta asti itse toffeeta ja hyvää on aina tullut! Itse olen tosin käyttänyt aina maitoa, mutta kermasta tulee varmasti parempaa. Jos haluaa erilaisia, niihin voi laittaa sekaan pähkinärouhetta, kaakaojauhetta, ihan mistä itse tykkää!

Itse olen sekoittanut sitä toffeeta sen koko tunnin kun se on hellalla. En ota sitä riskiä että se palaa pohjaan. Joku jo kertoikin että kannattaa testata kylmään veteen pudottamalla, että jähmettyykö. Muita neuvoja en keksi, toffeeta on hankala saada pilalle jos tekee ohjeen mukaan!

Vierailija
6/11 |
17.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hei ap, joko teit toffeeta? Miten onnistui?

(eka kommentoija)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
17.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lapsena tehtiin jatkuvasti! Voita paistinpannuun + sokeria ja maitoa ja kaato leivinpaperille jäähtymään. Vielä 30 vuoden jälkeenkin paistuvan voin tuoksu tuo mieleeni tämän omatekoisen toffeen :)

Vierailija
8/11 |
17.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen tehnyt 10-vuotiaasta asti itse toffeeta ja hyvää on aina tullut! Itse olen tosin käyttänyt aina maitoa, mutta kermasta tulee varmasti parempaa. Jos haluaa erilaisia, niihin voi laittaa sekaan pähkinärouhetta, kaakaojauhetta, ihan mistä itse tykkää!

Itse olen sekoittanut sitä toffeeta sen koko tunnin kun se on hellalla. En ota sitä riskiä että se palaa pohjaan. Joku jo kertoikin että kannattaa testata kylmään veteen pudottamalla, että jähmettyykö. Muita neuvoja en keksi, toffeeta on hankala saada pilalle jos tekee ohjeen mukaan!

Miten tuo tehdään maidosta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
17.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

netissä on valtavasti erilaisia ohjeita. yksinkertaisimmissa vain keitellään parisenkymmentä minuuttia ja kaatetaan johonkin astiaan. joissain ohjeissa neuvotaan käyttämään lämpömittaria.

Vierailija
10/11 |
17.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa voi pakastaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
17.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käsittämättömän hidasta ja tylsää, mutta ei vaikeaa.