Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apua!!!

Vierailija
14.05.2017 |

Tein äsken suklaakakun ja kuorrutteeseen piti käyttää kuohukermaa mutta huomasin että kaapissa oli vain vispikermaa joten kuumensin sen nopeasti voin kanssa ja lisäsin suklaata joten onko tuo nyt ihan syötävää? Kun en ole varma saiko vispikermaa nopeasti kuumentaa ei siis keittää ja kyseessä on siis rainbow vispikerma

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
14.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvä siitä tulee!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla