Poistatko luut koipireisistä ennen vai jälkeen marinoinnin?
Kysymys otsikossa. Onko mielestäsi merkitystä kummin päin tekee? Toisaalta luut irtoaa helpommin marinoinnin jälkeen, mutta ennen marinointia poistettaessa marinadi pääsee isommalle pinta-alalle ja lientä keittäessä pääsee helpommalla.
Kommentit (14)
Vierailija kirjoitti:
en maksa luista, ostan valmiiksi "siivottuja"
Siitä tässä ei ollut tarkoitus keskustella.
Liha on maukkainta luun vieressä joten vain tyhmyri poistaa luita
Vierailija kirjoitti:
Liha on maukkainta luun vieressä joten vain tyhmyri poistaa luita
Olet oikeassa. Myös ns karvaiset kohdat ovat maukkaita.
Kun marinoit koiven niin luut lentävät itsestään pois ja suuntaavat kohti etelää.
Vierailija kirjoitti:
Liha on maukkainta luun vieressä joten vain tyhmyri poistaa luita
Luuhan tässä poistetaan eikä lihaa. Luista keitetään sitten liemi keittoon, risottoon tai mihin sitä keksiikään käyttääkään. Luuttomana grillattu koipireisi on parasta broileria puhumattakaan friteerattuna.
Vierailija kirjoitti:
en maksa luista, ostan valmiiksi "siivottuja"
Ostatko liemiluut erikseen?
Ostan aina valmiiksi marinoituja koipia, paistan luineen. Liha irtoaa luista kypsänä parhaiten.
Vierailija kirjoitti:
Ostan aina valmiiksi marinoituja koipia, paistan luineen. Liha irtoaa luista kypsänä parhaiten.
Koipireisistä saa paljon hienompiakin ruokia kuin mitä niistä perinteisesti tehdään. Tietysti siinä on vähän kokilla askaretta, että ne esikäsittelee kunnolla. Ei linnun käsittely kuitenkaan mitään rakettitiedettä ole.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ostan aina valmiiksi marinoituja koipia, paistan luineen. Liha irtoaa luista kypsänä parhaiten.
Koipireisistä saa paljon hienompiakin ruokia kuin mitä niistä perinteisesti tehdään. Tietysti siinä on vähän kokilla askaretta, että ne esikäsittelee kunnolla. Ei linnun käsittely kuitenkaan mitään rakettitiedettä ole.
Juu, mutta kypsästä irtoaa parhaiten. Mitä hienoa ruokaa teet ?
en maksa luista, ostan valmiiksi "siivottuja"