Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Poistatko luut koipireisistä ennen vai jälkeen marinoinnin?

Vierailija
28.03.2025 |

Kysymys otsikossa. Onko mielestäsi merkitystä kummin päin tekee? Toisaalta luut irtoaa helpommin marinoinnin jälkeen, mutta ennen marinointia poistettaessa marinadi pääsee isommalle pinta-alalle ja lientä keittäessä pääsee helpommalla.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

en maksa luista, ostan valmiiksi "siivottuja"

Vierailija
2/14 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syödessä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tätä täytyy nyt kokeilla. 

Vierailija
4/14 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En poista.

Vierailija
5/14 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

en maksa luista, ostan valmiiksi "siivottuja"

Siitä tässä ei ollut tarkoitus keskustella.

Vierailija
6/14 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liha on maukkainta luun vieressä joten vain tyhmyri poistaa luita

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En.

Vierailija
8/14 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Liha on maukkainta luun vieressä joten vain tyhmyri poistaa luita

Olet oikeassa. Myös ns karvaiset kohdat ovat maukkaita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun marinoit koiven niin luut lentävät itsestään pois ja suuntaavat kohti etelää.

Vierailija
10/14 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Liha on maukkainta luun vieressä joten vain tyhmyri poistaa luita

Luuhan tässä poistetaan eikä lihaa. Luista keitetään sitten liemi keittoon, risottoon tai mihin sitä keksiikään käyttääkään. Luuttomana grillattu koipireisi on parasta broileria puhumattakaan friteerattuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

en maksa luista, ostan valmiiksi "siivottuja"

Ostatko liemiluut erikseen?

Vierailija
12/14 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan aina valmiiksi marinoituja koipia, paistan luineen. Liha irtoaa luista kypsänä parhaiten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ostan aina valmiiksi marinoituja koipia, paistan luineen. Liha irtoaa luista kypsänä parhaiten.

Koipireisistä saa paljon hienompiakin ruokia kuin mitä niistä perinteisesti tehdään. Tietysti siinä on vähän kokilla askaretta, että ne esikäsittelee kunnolla. Ei linnun käsittely kuitenkaan mitään rakettitiedettä ole.

Vierailija
14/14 |
28.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ostan aina valmiiksi marinoituja koipia, paistan luineen. Liha irtoaa luista kypsänä parhaiten.

Koipireisistä saa paljon hienompiakin ruokia kuin mitä niistä perinteisesti tehdään. Tietysti siinä on vähän kokilla askaretta, että ne esikäsittelee kunnolla. Ei linnun käsittely kuitenkaan mitään rakettitiedettä ole.

Juu, mutta kypsästä irtoaa parhaiten. Mitä hienoa ruokaa teet ?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi viisi kolme