Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

"En mie itelle, mutta lapsille…"

Vierailija
10.05.2017 |

"Mikä ihmeessä saa vanhemmat tunkemaan lapsiensa eteen karkkia, pullaa, keksiä ja sipsiä? Minkä helvetin takia äiti tekee itselleen salaatin ja lapsille nakkeja ja ranskalaisia? Haluan todellakin kyseenalaistaa sen, että miksi pitää olla karkkipäivä ja miksi lapsille janojuomana toimii mehu? Mikä saa vanhemmat kuorruttamaan lapsensa sokerilla ja lisäaineilla? Minkä takia se on täysin hyväksyttävää?"

https://blogbook.fi/fitnessfromthenorth/en-mie-itelle-mutta-lapsille/

Itse olen täysin samaa mieltä! Mitä mieltä muut?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tää ravitsemuskeskustelu on niin out.

Kuka enää jaksaa? Ihan sama mitä syöt niin aina on joku osottamassa syyttävällä sormella.

Vierailija
2/12 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi oikein pahoin kun näkee lapsiperheen ostavan lapsen synttäreille herkkuja ja limua. Voi jestas. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Areenassa on nähtävissä dokkari Sokeroitu totuus. Kannattaa katsoa ja miettiä sen jälkeen uudelleen sokerin syöttämistä lapselleen.

Vierailija
4/12 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olin lapsi ja nuori 1980-luvulla. Äiti leipois lähes päivittäin, ei ollut karkkipäiviä, kaupasta ei saanut avocadoa eikä rasvatonta maitoa. Silti me emme olleet lihavia.

Voisko ongelmana olla se, että äidit leipoivat rasvasta ja sokerista ja vehnäjauhoista, eivät soijaöljystä ja makeutusaineesta ja mantelirouheesta.

Vierailija
5/12 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olin lapsi ja nuori 1980-luvulla. Äiti leipois lähes päivittäin, ei ollut karkkipäiviä, kaupasta ei saanut avocadoa eikä rasvatonta maitoa. Silti me emme olleet lihavia.

Voisko ongelmana olla se, että äidit leipoivat rasvasta ja sokerista ja vehnäjauhoista, eivät soijaöljystä ja makeutusaineesta ja mantelirouheesta.

1980-luvulla oli rasvatonta maitoa kaupassa. Kun sitä pisti lasiin, niin se oli sinertävää.

Vierailija
6/12 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen toisin päin. Lapset syö lohta ja parsaa mutta kunhan illalla nukahtavat niin itselle pakastepizza uuniin ja Ben&Jerry's pehmenemään. Ei ole kyllä fiksua tämäkään, mutta lohduttaudun että edes vähän fiksumpaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Olin lapsi ja nuori 1980-luvulla. Äiti leipois lähes päivittäin, ei ollut karkkipäiviä, kaupasta ei saanut avocadoa eikä rasvatonta maitoa. Silti me emme olleet lihavia.

Voisko ongelmana olla se, että äidit leipoivat rasvasta ja sokerista ja vehnäjauhoista, eivät soijaöljystä ja makeutusaineesta ja mantelirouheesta.

1980-luvulla oli rasvatonta maitoa kaupassa. Kun sitä pisti lasiin, niin se oli sinertävää.

Sen nimi oli rasvaton maito, oikeasti se ei sitä ollut.

Vierailija
8/12 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika huonoa tekstiä! Pölkkyä kantaa! Tekstikin pölkkyä! Huono mainosyritys! Ei nappaa! Annan kouluarvosanan! Kutosen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
10/12 |
02.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olin lapsi ja nuori 1980-luvulla. Äiti leipois lähes päivittäin, ei ollut karkkipäiviä, kaupasta ei saanut avocadoa eikä rasvatonta maitoa. Silti me emme olleet lihavia.

Voisko ongelmana olla se, että äidit leipoivat rasvasta ja sokerista ja vehnäjauhoista, eivät soijaöljystä ja makeutusaineesta ja mantelirouheesta.

Mahdollista, mutta soijaöljyä voi olla kasviöljyissä, joiden koostumusta ei ilmoiteta. En käytä koskaan, mutta voita laitettiin aina leivonnaisiin. Silloin ei ollut vielä spelttiä:-(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
02.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syö itse kuitenkin kaikki herkut..

Vierailija
12/12 |
02.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olin lapsi ja nuori 1980-luvulla. Äiti leipois lähes päivittäin, ei ollut karkkipäiviä, kaupasta ei saanut avocadoa eikä rasvatonta maitoa. Silti me emme olleet lihavia.

Voisko ongelmana olla se, että äidit leipoivat rasvasta ja sokerista ja vehnäjauhoista, eivät soijaöljystä ja makeutusaineesta ja mantelirouheesta.

Meillä oli kyllä avocadoja jo 80-luvulla. Mutta tosiaan juotiin punaista maitoa ja ruisleipä voideltiin oikealla voilla, ja silti oltiin hoikkia. Karkkipäiväkin oli, mutta karkkia sai vaan vähäsen. Silloin kyllä raaka-aineet olivat puhtaampia, ei ollut samalla tavalla lisäaineita ja geenimuuntelua.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi viisi