Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Naapuri toi lehmän juustomaitoa. Sanokaa uusavuttomalle mitä tehdä siitä?

Vierailija
16.04.2017 |

10 litraa siis toi. Voiko pakastaa?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
16.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarkoitatko ternimaitoa?

Vierailija
2/9 |
16.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunijuusto on herkkua. Voi sitä pakastaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
16.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi pakastaa. Voi myös tehdä pannaria.

Vierailija
4/9 |
16.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannaria. Jos ternimaito on hyvin juustoista, vaatii ehkä, vaikka vettä ohennukseksi.

Vierailija
5/9 |
16.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunijuustoa: litra maitoa, 1 tl suolaa, uunivuokaan 175 asteeseen uuniin noin tunniksi tai kunnes hyytynyt. Tarjotaan esim. hillon kanssa. Pannukakku onnistuu myös, silloin ei tarvita taikinaan munia.

Vierailija
6/9 |
16.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No leipäjuustoa tottakai! NAM! Tarvitset juustonjuoksutinta ja sitä sinne sankkoon. Päälle muodostuu paksumpi juustokerros, se vain kipataan ritilälle ja nestemmäinen maito valutetaan pois. Uuniin paistumaan molemmin puolin niin oi että. Lapsuuden herkkua maalla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
16.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No leipäjuustoa tottakai! NAM! Tarvitset juustonjuoksutinta ja sitä sinne sankkoon. Päälle muodostuu paksumpi juustokerros, se vain kipataan ritilälle ja nestemmäinen maito valutetaan pois. Uuniin paistumaan molemmin puolin niin oi että. Lapsuuden herkkua maalla!

Tuo on varmaan joku hifistelyjuusto, ei meillä mitään juoksutinta laitettu, uuniin vain. Ehkä tuosta tulee sitten kiinteämpi juusto.

Pannarista kannattaa aloittaa, ohjeita löytyy ja pakastaisin maitona sen ylimääräisen, pakastettuna sitä kaupoissakin myydään.

Vierailija
8/9 |
16.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No leipäjuustoa tottakai! NAM! Tarvitset juustonjuoksutinta ja sitä sinne sankkoon. Päälle muodostuu paksumpi juustokerros, se vain kipataan ritilälle ja nestemmäinen maito valutetaan pois. Uuniin paistumaan molemmin puolin niin oi että. Lapsuuden herkkua maalla!

Tuo on varmaan joku hifistelyjuusto, ei meillä mitään juoksutinta laitettu, uuniin vain. Ehkä tuosta tulee sitten kiinteämpi juusto.

Pannarista kannattaa aloittaa, ohjeita löytyy ja pakastaisin maitona sen ylimääräisen, pakastettuna sitä kaupoissakin myydään.

Uunijuusto ja leipäjuusto on kaksi täysin eri asiaa. Googleta vaikka, en jaksa selittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
16.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä kotona äiti teki just noita yllä mainittuja eli leipäjuustoa, uunijuustoa ja pannaria. Kaikki ovat herkullisia, ehkä leipäjuusto suosikkini.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kuusi seitsemän