Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kirpeitä viinirypäleitä

Vierailija
04.03.2017 |

First world problems.

Ostin lemppareitani viinirypäleitä ja koko satsi oli kauhean kirpeitä. En voi syödä niitä, niin kirpeitä ovat mokomat.

Olisko ideoita, että mitä tehdä noille? En nyt poiskaan kehtaa heittää, mutta sokeroidut viinirypäleetkään ei varsinaisesti houkuta.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
04.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

?

Vierailija
2/3 |
04.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vinkkejä viisaat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
04.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile pakastaa osa, jos menis jäätyneenä paremmin.

Joskus oon tehny appelsiini kanaa mihin tulee viinirypäleitä lopuksi.Uunissa käyttäminenkin voi viedä kirpeyttä. Se taitaa olla pirkasta se ohje.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme yksi