Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lihan kypsentäminen käynyt etomaan

Vierailija
13.02.2017 |

Varsinkin nauta. Ensin se punainen liha siinä pannulla ja sitten se haju kun se kypsyy. Hyi!

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
13.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syö raakana, on aromit ja mehukkuus tallella

Vierailija
2/8 |
13.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnon raaka jauheliha-kananmunapirtelö se mamman tiellä pitää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
13.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla sama!

Vierailija
4/8 |
13.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen harkinnut jopa naudanlihan jättämistä pois ruokavaliosta.

Vierailija
5/8 |
13.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ittee ällöttää se pakkauskaasun haju.

Vierailija
6/8 |
13.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistuva liha on herkullisen tuoksuista. Etenkin joulukinkku!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
13.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkku on sikaa ja se tuoksuu hyvälle, mutta nauta ei.

Vierailija
8/8 |
13.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulle kävi niinku ap:lle kymmenisen vuotta sitten. Eka jäi liha pois ja nyt oon ollu jo kolme vuotta vegaanina.