Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi rahkan kanssa makeaa?

Vierailija
20.01.2017 |

En ymmärrä, miksi rahkan kanssa monilla on aina marjoja, hedelmäsoseita, jopa hunajaa. Mä sekoitan rahkaan paljon mielummin yrttejä ja muita mausteita, pieniksi pilkottuja kasviksia jne.

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En ymmärrä, miksi rahkan kanssa monilla on aina marjoja, hedelmäsoseita, jopa hunajaa. Mä sekoitan rahkaan paljon mielummin yrttejä ja muita mausteita, pieniksi pilkottuja kasviksia jne.

Meillä lätkää pelaava poika sekoittaa rahkaan ihan tavallista perunalastujen dippikastikkeen dippikastikejauhetta ja vetää porkkanatikkuja dippirahkan kanssa. Makeana hän ei rahkaa syö.

Vierailija
2/16 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

0/5

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä ihmeen 0/5?

Vierailija
4/16 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan vaan siksi kun se maistuu paremmalta niin. Relax!

Vierailija
5/16 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomesta en tiedä, mutta Keski-Euroopassa on paljon ns. suolaisia rahkavalmisteita, joissa valkosipulia, ruohosipulia ja yrttejä.

Vierailija
6/16 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suomesta en tiedä, mutta Keski-Euroopassa on paljon ns. suolaisia rahkavalmisteita, joissa valkosipulia, ruohosipulia ja yrttejä.

Tosi kiva lisuke kasvisten kanssa syötäväksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En ymmärrä, miksi rahkan kanssa monilla on aina marjoja, hedelmäsoseita, jopa hunajaa. Mä sekoitan rahkaan paljon mielummin yrttejä ja muita mausteita, pieniksi pilkottuja kasviksia jne.

Meillä lätkää pelaava poika sekoittaa rahkaan ihan tavallista perunalastujen dippikastikkeen dippikastikejauhetta ja vetää porkkanatikkuja dippirahkan kanssa. Makeana hän ei rahkaa syö.

Tämäkö vie heiltä puhekyvyn?

Vierailija
8/16 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Elintarviketeollisuus on opettanut meidät mieltämään monet maitotuotteet makeiksi. Eli niistä on neutraali natural-versio ja maustetut versiot on makeita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotkut vetää hillitömät määrät sokeria vielä niiden hedelmien päälle siihen rahkaan. Mä laitan rahkaan puolukoita ja siinä se. Vois kokeilla jotain yrttejä ja vihanneksia, mutta sitten siitä tulee jotenkin kermaviilikastikkeen tyyppinen, ehkä?

Vierailija
10/16 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Elintarviketeollisuus on opettanut meidät mieltämään monet maitotuotteet makeiksi. Eli niistä on neutraali natural-versio ja maustetut versiot on makeita.

Juuri näin! Kaikki valmiiksi maustetut rahkat on makeita, sieltä se ajatus tulee. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katsos kun rahka on niin hyperterveellistä, että se kanssa voi joskus (joopa joo, joskus...) ottaa hiukan (lue: pari desiä) vaikkapa mansikkahilloa. Rahkan voi kyllä jättää tästä poiskin ja ottaa vaikka pullaa jonkun hienon asian "kunniaksi".

Vierailija
12/16 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jotkut vetää hillitömät määrät sokeria vielä niiden hedelmien päälle siihen rahkaan. Mä laitan rahkaan puolukoita ja siinä se. Vois kokeilla jotain yrttejä ja vihanneksia, mutta sitten siitä tulee jotenkin kermaviilikastikkeen tyyppinen, ehkä?

No niin tulee, se just on ihanaa. Laitan pienen lorauksen vettä tai vissyä joukkoon, niin ei ole niin pöperömäistä. Paljon tuoreita yrttejä ja ruohosipulisilppua ja esim. keitetty pieniksi pilkottu kananmuna joukkoon jne. Lukemattomia versioita. Aivan ihana välipala näin. AP

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jotkut vetää hillitömät määrät sokeria vielä niiden hedelmien päälle siihen rahkaan. Mä laitan rahkaan puolukoita ja siinä se. Vois kokeilla jotain yrttejä ja vihanneksia, mutta sitten siitä tulee jotenkin kermaviilikastikkeen tyyppinen, ehkä?

No niin tulee, se just on ihanaa. Laitan pienen lorauksen vettä tai vissyä joukkoon, niin ei ole niin pöperömäistä. Paljon tuoreita yrttejä ja ruohosipulisilppua ja esim. keitetty pieniksi pilkottu kananmuna joukkoon jne. Lukemattomia versioita. Aivan ihana välipala näin. AP

Pitääpä kehitellä tätä ajatusta. Vaihtelua puolukoille.

Vierailija
14/16 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rahkaa syövät eniten tai ainakin näkyvimmin kuntoiluun ja "elämäntaparemonttiin" hurahtaneet naiset, joilla on rasitteenaan sokerikoukku.  Silloin juuri makea on konsti koettaa tehdä rahkasta syötävän makuista. 

Minä kyllä ihmettelen, miksi ylipäätään syödään niin paljon rahkaa. Miksei vaikka neutraalimpaa raejuustoa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä syön tuorejuustot tuorejuustoina yrtteineen ja rahkan marjojen kanssa (ilman sokeria). Dippikastikkeen teen kermaviiliin tai smetanaan tai ranskankermaan.

Vierailija
16/16 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En ymmärrä, miksi rahkan kanssa monilla on aina marjoja, hedelmäsoseita, jopa hunajaa. Mä sekoitan rahkaan paljon mielummin yrttejä ja muita mausteita, pieniksi pilkottuja kasviksia jne.

Meillä lätkää pelaava poika sekoittaa rahkaan ihan tavallista perunalastujen dippikastikkeen dippikastikejauhetta ja vetää porkkanatikkuja dippirahkan kanssa. Makeana hän ei rahkaa syö.

Heh, se dippijauhepussi koostuu pitkälti sokerista.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kolme kolme