Teettekö ikinä nauta-sikajauhelihasta jauhelihakastiketta?
Muistin, että kaapissa olisi paistijauhelihaa, mutta siellä olikin vain yksi nauta-sikapaketti. (koirallemme ostettu)
Tuleekohan siitä yhtä hyvää?
Kommentit (6)
meillä ei muuta edes koskaan käytetä
Alkoi tuo sika-nauta tökkimään jossain vaiheessa, ehkä rasvaisuutensa ansiosta.
Taidan olla väsynyt, kun sanat sotkeentuu.
Ei kai auta muuta kuin tehdä kastike siitä sika-naudasta.
ap.
muuten käytän aina vähärasvaista paistijauhelihaa. ja tiedoksi : bmi 23
mutta kastiketta siitä ei kyllä tule hyvää.
Sikanauta ei ole huonoa ruokaa vaikka onkin halvempaa. Sianlihan ei myöskään ole naudanlihaa rasvaisempaa, vaan sitäkin saa kinkkua ja paistia ja vähärasvaista, jos ette ole huomanneet. kyse on vain siitä, että eri ruokiin käytetään eri osia eri eläimistä.
Ei tehdä enää ollenkaan kun huomattiin että naudasta tulee parempaa.