Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kinkussa lämpö nyt 69 astetta. Koska pois uunista?

Vierailija
23.12.2016 |

T. Ensimmäisen oman kinkun paistaja

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
23.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota kinkku uunista vasta kun sisälämpötila on vähintäin 85 astetta, mureampi tulee jos annat olla vaikkapa 90 asteeseen.

Vierailija
2/10 |
23.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos yhtään tykkäät mureasta niin lähemmäs 90 astetta. Jää muuten inhan kumiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
23.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

T. Ensimmäisen oman kinkun paistaja

Et ilmeisesti juuri nettiäkään, varsinkaan Googlea ennen käyttänyt?

http://yle.fi/uutiset/3-9370516

Vierailija
4/10 |
23.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

T. Ensimmäisen oman kinkun paistaja

Et ilmeisesti juuri nettiäkään, varsinkaan Googlea ennen käyttänyt?

http://yle.fi/uutiset/3-9370516

Onhan noit ohjeita tullut luettua. Halusin vaan muiden kokemuksia ja neuvoja.

Ap

Vierailija
5/10 |
23.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä paistoin eilen kunnolla ylikypsäksi, 91-asteeseen. Tosi mureaa ja hyvää :)

Vierailija
6/10 |
23.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

T. Ensimmäisen oman kinkun paistaja

Et ilmeisesti juuri nettiäkään, varsinkaan Googlea ennen käyttänyt?

http://yle.fi/uutiset/3-9370516

Onhan noit ohjeita tullut luettua. Halusin vaan muiden kokemuksia ja neuvoja.

Ap

Anna vaan mittarin nousta 85 asteeseen että kinkku on varmasti kypsää, nuo raadonsyöjät on erikseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
23.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

T. Ensimmäisen oman kinkun paistaja

Et ilmeisesti juuri nettiäkään, varsinkaan Googlea ennen käyttänyt?

http://yle.fi/uutiset/3-9370516

Onhan noit ohjeita tullut luettua. Halusin vaan muiden kokemuksia ja neuvoja.

Ap

Et siis luota faktaan.

Vierailija
8/10 |
23.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yli 80 paistettiin,hyvä on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
23.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä paistoin eilen kunnolla ylikypsäksi, 91-asteeseen. Tosi mureaa ja hyvää :)

No jos kuivaa korppua haluaa, niin sitten näin. Jos kuitenkin haluaa kinkustaan kypsän ja mehevän niin silloin kannattaa ottaa kinkku pois 77-78 asteessa.

Vierailija
10/10 |
23.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nukuin aamulla pommiin ja kinkku oli sitten 90-91-asteista kun se lopulta pääsi uunista. Ei ole kuivaa korppua, vaan ihan ok. Kannattaa ainakin siihen 85:een asti pitää uunissa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi viisi