Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

En tajua mikä meni taas pieleen saaristolaisleivän kanssa kun on ihan puuroa sisältä

Vierailija
20.12.2016 |

Ihan samalla ohjeella tein kuin viimeksikin, oli viekä kauemmin uunissakin ja silti puuroa.

Eka tunnin taikinan kohotus ei toiminut ihan yhtä hyvin kuin viimeksi mutta kohosi vuoassa kyllä sitten hyvin. No nyt ne on ilman vuokaa vielä uunissa vaikka ovat olleet siellä jo reilusti yli 2h, ohjeessa alle 2h

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nostan

Vierailija
2/3 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se auta kun matalalla lämmöllä paistella ja toivoa että kypsyy sisältä ennen kun palaa ulkoa. Leipominen on aina vähän tommosta henkimaailman hommaa, randomilla epäonnistuu välillä ilman selvää syytä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
20.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, välillä ei vaan jostain mystisestä syystä onnistu, jauhojen ikä ja laatukin vaikuttaa. Uunin tehokin saattaa heiketä ajan mittaan. Pidä pidempään ja matalammalla lämmöllä, suojaa foliolla jos tarvii.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän kaksi