Miten kypsennätte pekonin niin että se ei jää raakaksi mutta ei ole myöskään liian kypsä körähtånyt
Uunissa? Mikä lämpötila kuinka kauan? Paketin kyljessä ei oikein ole ohjeita.
Kommentit (16)
Pannu kuumaksi, pekoni pannulle, pekoni pois pannulta kun se on valmista.
Helppoa kuin lapsen pieksäminen.
M
Laita mikronkestävän astian päälle talouspaperi, johon laitat pekonisiivut. Laita lautanen mikroon n 3 minuutiksi ja pekonit valmistuvat hetkessä.
Vierailija kirjoitti:
Pannu kuumaksi, pekoni pannulle, pekoni pois pannulta kun se on valmista.
Helppoa kuin lapsen pieksäminen.
M
Pekoni laitetaan kyllä kylmälle pannulle, että liha kypsyy ennen kun rasva palaa.
Kylmään uuniin ja uuni lämpenemään 200-225 asteeseen ja kun uuni on lämminnyt niin pekonikin on kypsää. Toki riippuu uunista eli kantsii ekalla kerralla vähän tsekkaa milloin on valmista.
Sitten vaan nostaa pekonit valumaan talouspaperin päälle ja siinäpä se.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pannu kuumaksi, pekoni pannulle, pekoni pois pannulta kun se on valmista.
Helppoa kuin lapsen pieksäminen.
M
Pekoni laitetaan kyllä kylmälle pannulle, että liha kypsyy ennen kun rasva palaa.
Sulla on pannu punahehkusena jos rasva alkaa palaa.
M
Kylmälle pannulle ja paistan miedolla lämmöllä niin kauan, että on sopivan rapsakkaa.
Pannulla pienissä erissä.
Uunissa isoja eriä - folio alle, reunat ylös, 1 paketti pekonia, paista 225 astetta noin parikyt minsaa, ota pois ennenkuin ovat tummanruskeita. Vähän harjoitusta niin saat elämäs parhaat pekonit. Paras tulos on nk. puolirapea, eli osittain rouskuva.
Aloita oikeinkirjoituksesta ennenkuin menet uunin, hellan tai mikron lähelle.
Raakaksi?
Horoskooppivaakaksi olen hämmentynyt.
Älä ruskista liikaksi, ettei pekoni pala ruokaksi kelpaamattomaksi.
laakapalloksi kirjoitti:
Pese, kuten jauheliha.
Mutta missä lämpötilassa?
Jauhis keitetään ensin ja sitten pestään
Vierailija kirjoitti:
Jauhis keitetään ensin ja sitten pestään
Kauanko pitää keittää?
raakaksi :D