Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi hernekeittoa suositellaan keittämään mahdollisimman pitkään?

Vierailija
10.11.2016 |

Senkö takia, että maku paranee mitä kauemmin keittää?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
10.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jep. Ja että herneet on varmasti pehmeitä!

Vierailija
2/5 |
10.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maku parempi ja kesken keittoinen pierettää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
10.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aromipesässä valmistat herkullisen hernekeiton vain 8 tunnissa hauduttamalla.

Vierailija
4/5 |
10.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miettisin tänään samaan asiaa. Purkissa lukee, että lämmitä vähimtään10 min.

Vierailija
5/5 |
10.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miettisin tänään samaan asiaa. Purkissa lukee, että lämmitä vähimtään10 min.

:DD

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä neljä