Löysin sipseille korvikkeen. Linkosuon ruislastut. Voi hemmetti että nämä on hyviä!
Monesti miettiny että pitäs joskus ostaa ja maistaa, mutta nyt vasta.. Harmittaa kun en oo aikasemmin ostanu :D
Kaippa nämä vähän terveellisempiä ovat kuin sipsit. Katselin ravintosisältöä ja vertasin sipseihin. Kaloreissa ei kauheena eroa, hiilareissakaan ei, mutta rasvassa oli suurin ero ja sekä se, että näissä on kuitua ja sipseissä ei.
Kommentit (39)
Mulla ei mitkään tollaset auta, vaikka ne olis omalla tavallaan hyviä niin niiden jälkeen tekee kuitenkin sipsejä mieli.
Sä voit ehkä huijata itttes muttet meitä
Mites noi popparit? Mikrossa vaikka ilman rasvaa?
No mitä te nyt vittuilette oikein?
Joo onhan noi parempi vaihtoehto, mut ei hyvä sekään. Voihan noita kerran viikkoon syödä max 100g mutta siihen se sit jääkin
No en mä ajatellukaan että nämä mitään terveysruokaa on ja edelleen syön joskus sipsejäkin mutta enempi tykkään nykyään näistä kuin sipseistä.
AP
Eipä noi sipsejä parempia ole. Vilkaisin ainesosaluetteloa :D:D
Joskus niissä oli aromivahventeita, joten en ostanut toista pussillista.
Vierailija kirjoitti:
No en mä ajatellukaan että nämä mitään terveysruokaa on ja edelleen syön joskus sipsejäkin mutta enempi tykkään nykyään näistä kuin sipseistä.
AP
Ja koska ne on parempi niitä tulee syötyä enemmän. Ja lisätttyä päälle esim. tuorejuustoa.
Saan ihan liikaa ilmavaivoja jos mätän liikaa noita linkosuon ruissipsejä...
Vierailija kirjoitti:
No mitä te nyt vittuilette oikein?
Mitä tähän sitten pitäisi sanoa? Antaa aplodeja?
Hyvä sinä ja taputtaa käsiään yhteen! Sinä teit sen. Löysit kaupasta tuotteen, josta tykkäät.
Kokeile lehtikaalisipsejä, terveellisiä ja menevät ihan sipseistä. Lehtikaaleihin päälle öljyä ja suolaa, sit mikroon tai uuniin, hyvää tulee
Tuttu toi noita Suomesta. Kuin olisin ohutta pahvia yrittänyt syödä. Järkyn pahoja.
Tuollaisia voisi varmaan tehdä itse hapankorpuista ja esim. valkosipuliöljystä jos haluaa lisäaineettomia? Öljy päälle, uuniin, siivutus kuumana kun on vielä pehmeää ja sitten antaa jäähtyä ja kovettua. Itsetehty dippi vielä lisäksi :p
Kaloreissa ei kyllä edelleenkään taitaisi olla paljoa eroa.
Suolan syömisestä sen verran että Japanissa on Akita,kaupunki jossa kukaan ei elä yli 70-vuotiaaksi.
Vierailija kirjoitti:
Tuollaisia voisi varmaan tehdä itse hapankorpuista ja esim. valkosipuliöljystä jos haluaa lisäaineettomia? Öljy päälle, uuniin, siivutus kuumana kun on vielä pehmeää ja sitten antaa jäähtyä ja kovettua. Itsetehty dippi vielä lisäksi :p
Kaloreissa ei kyllä edelleenkään taitaisi olla paljoa eroa.
Onko ne hapankorputkaan nyt niin terveellisiä. Eikös sama olisi tehdä itse ruiskeksejä?
Minä paistelin korpuksi kerran karjalanpiirakkataikinan loput. Oli hyviä tavallaan nekin, pitänee kokeilla uudestaankin joskus.
öhöm... kirjoitti:
Suolan syömisestä sen verran että Japanissa on Akita,kaupunki jossa kukaan ei elä yli 70-vuotiaaksi.
kuka edes haluaa?
Joku sanoo että ompa hyviä nämä linkosuon ruislastut.
Ja mitä sen jälkeen tapahtuu?
No vauva palstan tapaan, alkaa armoton kivitys ja vittuileminen :D
En kyllä näe mitään vittuilemisen aihetta aloituksessa. Joku löysi hyvän makuisen tuotteen, josta pitää ja vaikka eivät terveellisiä olekaan, niin aina edes hitusen parempia kuin sipsit, siis mitä terveellisyyteen tulee.
Mutta eihän niistä ruislastuista toki saa pitää, mitä sitä itteään huijaamaan. Ap on kamala, hirveä ihminen ja vielä tyhmäkin, kun löysi ruislastut.
Sellaset itsepetokset siellä.