Miksi possun suuhun laitetaan omena kun se paistetaan?
Onko se vain koriste vai vaikuttaako se makuun jotenkin?
Kommentit (10)
Kuuluu vaan asiaan. Kerran uutena vuonna kun mieheni sammui kalsareissaan joulukoristeet kainalossa tuulikaapin lattialle, laitoimme omenan sen suuhun. Saatiin hieno jouluinen kuva.
Vierailija kirjoitti:
Kuuluu vaan asiaan. Kerran uutena vuonna kun mieheni sammui kalsareissaan joulukoristeet kainalossa tuulikaapin lattialle, laitoimme omenan sen suuhun. Saatiin hieno jouluinen kuva.
Sillä ei siis mitään kulinaristista merkitystä? Vain koriste?
Paisto voi kestää monta tuntia, possulla tulee sillä aikaa nälkä ja se syö sen omenan.
Vierailija kirjoitti:
Paisto voi kestää monta tuntia, possulla tulee sillä aikaa nälkä ja se syö sen omenan.
Miksi se omena on siten possun suussa senkin jälkeen kun possu on paistettu? Oikeastihan se omena laitetaan possun suuhun vasta paistaminen jälkeen, koska se sulaisi mössöksi, jos se olisi possun suusssa paistamisenkin aikanakin.
Kun minä teen possua, omenoita on kaksi.
Vierailija kirjoitti:
Kuuluu vaan asiaan. Kerran uutena vuonna kun mieheni sammui kalsareissaan joulukoristeet kainalossa tuulikaapin lattialle, laitoimme omenan sen suuhun. Saatiin hieno jouluinen kuva.
:D :D :D
Omena pitää suun auki, jotta possun sisällä muodostuvat höyryt pääsevät ulos.
Vierailija kirjoitti:
Kun minä teen possua, omenoita on kaksi.
Mihin tunget sen toisen omenan? Persereikään?
Kari Heiskaselle laitettiin myös sketsissä "pääsiäishanukas".
Oletko lihotus komposti maatila possu?