Lue keskustelun säännöt.
Voiko pizzapohjan tehdä hiivatta leivinjauheella ja käyttää täytteeksi raakamakkaraa?
06.10.2016 |
Googlettamisen sijaan kiinnostaisi kuulla kokemuksia miten onnistui jos onnistui?
M
Kommentit (3)
Tiedoksi että tällä ohjeella tuli erinomainen pohja
http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/kinkkupizza-pellillinen
Ja raakabratwurst ainakin maistui mainiolta fetan, mozzarella, sipulin ja pekonin kanssa.
M
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Meillä tehdään pitsapohja niin että sitä ei nostateta millään. Mikä ettei raakamakkara kävsi, kyllä se ehtii pastossa kypsyä.
miten kauan raakamakkaraa kypsennetään? ehkä kannattaisi esipaistaa? Muutenhan ei ole paljoa väliä mitä pizzasi päälle laitat, laita vaikka viinirypäleitä jos siltä tuntuu.
pohjasta en tiedä