Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko pizzapohjan tehdä hiivatta leivinjauheella ja käyttää täytteeksi raakamakkaraa?

Vierailija
06.10.2016 |

Googlettamisen sijaan kiinnostaisi kuulla kokemuksia miten onnistui jos onnistui?
M

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
06.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

miten kauan raakamakkaraa kypsennetään? ehkä kannattaisi esipaistaa? Muutenhan ei ole paljoa väliä mitä pizzasi päälle laitat, laita vaikka viinirypäleitä jos siltä tuntuu.

pohjasta en tiedä

Vierailija
2/3 |
06.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiedoksi että tällä ohjeella tuli erinomainen pohja

http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/kinkkupizza-pellillinen

Ja raakabratwurst ainakin maistui mainiolta fetan, mozzarella, sipulin ja pekonin kanssa.

M

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
06.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä tehdään pitsapohja niin että sitä ei nostateta millään. Mikä ettei raakamakkara kävsi, kyllä se ehtii pastossa kypsyä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi kuusi