Mitä tehdä 500g:sta mozzarellaa?
On unohtunut jääkaappiin ja menee tänään vanhaksi. Mitä siitä voisi tehdä? Saako esim piirakkaan kulutettua noin paljon vai onko jotain ihan muuta ideaa? Lansagnea tein eilen muista aineksista, joten älkää ehdottako sitä ;)
Kiitos vinkeistä jo etukäteen :)
Kommentit (11)
Kiitos vinkeistä, onko muilla vielä ideoita? Ideana ei siis ole vetää puolta kiloa juustoa naamaan tänään ;) vaan mieluiten käyttää johonkin mitä voisi pakastaa, joku helppo ruoka tai piirakka tms.
Leikatkaa puikoksi ja leivittäkään mozzarellatikkuja? Säilyisi pakkasessa paistovalmiina.
Siivuiksi ja pakastimeen. Käytät sitten johonkin uuniruokaan.
Mozzarella on niin herkullista. Alkoi heti tekemään mieli!
Olive, herne. paprika, punasipuli,i kaali ja kyseinen moza, sekasin, jotain hyväs salaatti kastikette päälle, huh ja nauttimaan.
Vierailija kirjoitti:
Leikatkaa puikoksi ja leivittäkään mozzarellatikkuja? Säilyisi pakkasessa paistovalmiina.
Kävi sama mielessä mutta ei ole korppujauhoja (eikä rasvakeitintä)
Olis kyllä hyviä enkä olekaan koskaan itse tehnyt.
Vierailija kirjoitti:
Siivuiksi ja pakastimeen. Käytät sitten johonkin uuniruokaan.
Hyvä idea! Sitä vois tosiaan ihan sellaisenaankin pakastaa, eipä tullut mieleen :D
En tiedä muuttuuko koostumus pakastimessa, mutta mozzarella sopii hyvin lasagneen, sitä voi sulattaa valkokastikkeeseen.
Mozzarella-tomaatti-basilika-leipiä tai salaattia, joku ihana suolainen piirakka.