Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Säästövinkki soijarouheen käyttäjille!

Vierailija
12.09.2016 |

Leikkele pahviroskat paloiksi jotka mahtuvat tehosekoittimeen. Sitten aja ne silpuksi.
Näin tehtynä soijarouhe on ilmaista ja yhtä maukasta.

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
12.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

HohhohHOO! Olipas kerrassaan hauska ja omaperäinen läppä. (NOT)

Vierailija
2/12 |
12.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luuleekohan ap olevansa kovinkin hauska :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
12.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitti tää oli hyvä vinkki. Tuskailinkin just, kun kaapissa oli vain desi soijarouhetta, eikä se riitä mihinkään...mut nyt tiedän mitä laittaa rouheen jatkeeksi.

Vierailija
4/12 |
12.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Luuleekohan ap olevansa kovinkin hauska :(

Epäilemättä luulee.. Ja on salettina se sama tyyppi, joka tekee niitä nerokkaita "vegaaniystäväni on tulossa syömään, miten syötän hänelle salaa lihaa"-avauksia.

Vierailija
5/12 |
12.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näin mä oon aina tehny jos joku vegaani syömään tuppaa, ilkee mitään soijia ostaa.

Vierailija
6/12 |
12.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mites ravintoarvot? Maustamaton pahvisilppu toki on varmasti aika lähellä monen muunkin ruuan "makua"  ilman mausteita. Ei se jauhelihakaan suoraan paketista mitään herkkua ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
12.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eteenpäin LEHTIpihvimiehen viitoittamalla huumorin tiellä!

Vierailija
8/12 |
12.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Luuleekohan ap olevansa kovinkin hauska :(

Epäilemättä luulee.. Ja on salettina se sama tyyppi, joka tekee niitä nerokkaita "vegaaniystäväni on tulossa syömään, miten syötän hänelle salaa lihaa"-avauksia.

Tilanne on helpottunut kun nää lihankorvikkeet on tulleet muotiin.

Menee vanhat pekonit ja sikanaudat hienosti, kun arvuuttelee että eiks oo ihan kuin lihaa ;-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
9/12 |
12.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soijarouhetta kuuluu ja pitää maustaa aika rankalla kädellä. Sen arvoista.

Vierailija
10/12 |
12.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mites ravintoarvot? Maustamaton pahvisilppu toki on varmasti aika lähellä monen muunkin ruuan "makua"  ilman mausteita. Ei se jauhelihakaan suoraan paketista mitään herkkua ole.

Ainakin kuitua on suositusten mukaan, harmaa paksu pahvi on parasta, ruskeakin menee, mutta valkeat painetut ei oikein pehmene.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
12.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tää on just tätä nykyajan trendia, pitää tehdä rouhetta ties mistä. Meillä syödään kunnon sikanautaa eikä muuta kokeilla edes. Jos joku tulee edes ehdottamaan niin heti sanotaan että ei meillä. T. Anna anna.lilli@hotmail.com

Vierailija
12/12 |
12.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap.lla sitten varmaan sekä vatsa että palovakuutus kunnossa, jos meinaa tuollaisesta "rouheen vastiketta" nauttia tai  käyttää raaka-aineena ruoanlaitossa... Oikeasti Ap tarvitsee pikaisesti jotain ravitsevaa, jottei aivotoiminta ihan kokonaan sammu, tai sekoa.   

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi yksi