Menee vissiin huippukokilla huonosti, kun mainostaa radiossa Itäkeskuksessa sijaitsevaa pikaruokapaikkaa! :)
Kommentit (22)
Huonosti? Et ymmärrä sitten sitä, että Itiksen asiakasvirta on loputon. Huippukokki ei saa tehdä pikaruokaa?
No en tiedä meneekö kovin huonosti, mukavat jonot sinne on ollut kun oon ohi kävellyt.
Tällä pikaruokapaikalla on mennyt hyvin ja jonoja on ollut, joten tuskinpa niin huonosti menee. Tarvetta tällaisille pikapaikoille todella on, eihän täällä Suomessa on kuin paria erilaista pikaruokaa myyvää paikkaa.
Pastan keitto tosi vaikeaa. Tarvitaan huippukokki.
Kenestä puhut? En viitsi Itikseen asti lähteä selvittämään asiaa.
Onko sama huippukokki, joka mainosti Lidliä?
Sanoisin, et nykypäivän kulutustottumuksiin ja elämäntyyleihin sopii tuore ja hyvintehty pikaruoka oikein hyvin. Lisäksi Itiksen nurkilla tapahtuu nykyään paljon: on urbaaneja tapahtumia, uusia rafloja ja niin edelleen. Jos et ole käynyt vähään aikaan, niin kannattaa mennä kurkkaamaan. Itse viihdyn siellä oikein hyvin, vaikka olenkin ikäni asunut kantakaupungissa.
Vierailija kirjoitti:
Pastan keitto tosi vaikeaa. Tarvitaan huippukokki.
Harva sieltä varmaan pelkkää pastaa ostaa
Ei mene huonosti, vaan helkutin hyvin. Kyseessä on maailmalla huippusuosittu gormet-pikaruokaketju. Et taida matkustella, ap?
Vierailija kirjoitti:
Ei mene huonosti, vaan helkutin hyvin. Kyseessä on maailmalla huippusuosittu gormet-pikaruokaketju. Et taida matkustella, ap?
Korjaan goUrmet!
Vierailija kirjoitti:
Ei mene huonosti, vaan helkutin hyvin. Kyseessä on maailmalla huippusuosittu gormet-pikaruokaketju. Et taida matkustella, ap?
No vielä pahempaa. Huippukokki mainostaa ja pyörittää jotain ketjuravintolaa! :) Kai sieltä saa bonuspisteitäkin...
Vierailija kirjoitti:
Pastan keitto tosi vaikeaa. Tarvitaan huippukokki.
Ei ehkä pastan keitto, mutta menestyvän pikaruokalan perustaminen on tosi vaikeaa ainakin Suomessa. Voithan sä tietty itte kokeilla😉
Kerro vähän, että onko perseestä olla noin katkera ja negatiivinen? Miten se on sulta pois jos huippukokki pyörittää suht' menestyvää pikaruokalaa? Jos et tykkää, niin älä käy siellä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei mene huonosti, vaan helkutin hyvin. Kyseessä on maailmalla huippusuosittu gormet-pikaruokaketju. Et taida matkustella, ap?
No vielä pahempaa. Huippukokki mainostaa ja pyörittää jotain ketjuravintolaa! :) Kai sieltä saa bonuspisteitäkin...
Ketjuravintolaa?
Uusia paikkoja on tapana mainostaa.
En tiedä ketä huippukokkia tarkoitetaan, koska en kuuntele mainosradioita (miksi kuuntelisisn).
Itikseen virtaa väkeä Sipoosta, jopa Porvoosta ja eri puolilta Itä-Helsinkiä, jopa rikkaiden Mariksesta. Ruoholahdessa asuvat ystävät käyvät useammin Itiksessä kuin keskustassa, koska metrolla pääsee niin kätevästi Itäkeskuksen palveluiden ääreen. Sehän on loistava liikepaikka!
Mä olen ymmärtänyt että Hese-hampparit ja einekset ovat "pikaruokaa". Tänään meillä tehdään tattipastaa. Valmistuuhan se kaikkine vaiheineen n. puolessa tunnissa, joten olkoon sitten pikaruokaa. Kunnon bolognesen hauduttaminen kestää n. 3 tuntia, vaikka pasta sen lisukkeena tietty kyspyy aika pikaisesti.
Miksi olet niin pilkallinen, ap? Siksikö, että tämä kokki X on omassa työssään hyvä, ja se jotenkin loukkaa sinua? Miksi loukkaa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pastan keitto tosi vaikeaa. Tarvitaan huippukokki.
Ei ehkä pastan keitto, mutta menestyvän pikaruokalan perustaminen on tosi vaikeaa ainakin Suomessa. Voithan sä tietty itte kokeilla😉
Anna kateellisten länkyttää :D
Vierailija kirjoitti:
Kuka huippukokki kyseeessä?
http://www.mtv.fi/lifestyle/makuja/artikkeli/il-hans-valimaelta-yllatys…
Tarjolla keitettyä makaronia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuka huippukokki kyseeessä?
http://www.mtv.fi/lifestyle/makuja/artikkeli/il-hans-valimaelta-yllatys…
Tarjolla keitettyä makaronia.
"Hans Välimäki on Iltalehden mukaan perustanut pikaruokaketjun, Pasta boxin"
Idea kopioitu suoraan tuolta?
Kannattais varmaan mainostaa arabiaksi. Yksikään itseään kunnioittava suomalainen ei asioi ko. sossun ylläpitämässä läävässä.