Voiko perunajauhon korvata jollain?
Huomenna ajattelin tehdä kääretortun, mutta perunajauhot puuttuu, ja kauppaankin on liikaa matkaa. Voiko sen korvata jollain muulla?
Kommentit (12)
Ei valitettavasti ole Maizenaakaan :( ap
Voit tehdä kääretortun pohjan sokerikakkutaikinasta (= sokeria, kanamunia, vehnäjauhoja)
Vehnää. Rullautuvuus vähän huonompi.
Kääretorttupohjan voi toki tehdä ilman perunajauhojakin, siis käyttäen pelkästään vehnäjauhoja. Et maininnut, että tortusta pitää tulla gluteeniton, mutta jos näin on niin, kehittele jotain muuta kahvileipää.
Vierailija kirjoitti:
Kääretorttupohjan voi toki tehdä ilman perunajauhojakin, siis käyttäen pelkästään vehnäjauhoja. Et maininnut, että tortusta pitää tulla gluteeniton, mutta jos näin on niin, kehittele jotain muuta kahvileipää.
Ei kai kukaan puhunut gluteenittomuudesta? Sittenhän koko jauhomäärä on tietenkin gl jauhoa eikä perunaa tarvita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kääretorttupohjan voi toki tehdä ilman perunajauhojakin, siis käyttäen pelkästään vehnäjauhoja. Et maininnut, että tortusta pitää tulla gluteeniton, mutta jos näin on niin, kehittele jotain muuta kahvileipää.
Ei kai kukaan puhunut gluteenittomuudesta? Sittenhän koko jauhomäärä on tietenkin gl jauhoa eikä perunaa tarvita.
Niin, jotain gluteenitonta jauhoseosta tai sitten ihan vain pelkästään sitä perunajauhoa.
Ap:lle tosiaan: voi korvata vehnäjauhoilla, mutta hajoaa silloin hieman helpommin.
Uusavuton vielä kyselee täällä, kas kun ei googleta. Entäs kun verkko pimeänä. Sitä paitsi jos olet joskus ollut keittiössä, tuon pitäisi olla tiedossa.
Uusavuton vielä kyselee täällä, kas kun ei googleta. Entäs kun verkko pimeänä. Sitä paitsi jos olet joskus ollut keittiössä, tuon pitäisi olla tiedossa.
Maizenalla