Kasvis-juustokeitto Koskenlaskijasta, mitä kasviksia käyttäisit?
Ideoin tässä ensi viikon ruokia mutta pää lyö tyhjää keiton suhteen, olisiko mammoilla hyviä ideoita?
Kommentit (14)
-kesäkurpitsaa ja sipulia
-kesäkurpitsaa ja kukkakaalia
-kukkakaalia
-parsakaalia
-kukka- ja parsakaalia
-linssiporkkana
-porkkana
-porkkanabataatti
-bataattikukkakaali
-bataattiperuna
Just tein viikko sitten, laitoin perunaa, porkkanaa, bataattia, sipulia ja kukkakaalia. Ja sitten sitä juoksevaa koskenlaskija chiliä. Suosittelen, oli tosi hyvää. Lopuista porkkanoista tein porkkanapiirakan 😜
Vierailija kirjoitti:
Just tein viikko sitten, laitoin perunaa, porkkanaa, bataattia, sipulia ja kukkakaalia. Ja sitten sitä juoksevaa koskenlaskija chiliä. Suosittelen, oli tosi hyvää. Lopuista porkkanoista tein porkkanapiirakan 😜
Olipas onnettomat kasvikset :)
Tässä hyvä ja ravitseva ohje.
Koskenlaskijan viherpippurinen kanakeitto
10 pientä porkkanaa
3 perunaa
1 l vettä
1 kanaliemikuutio
1 pkt viherpippurin makuista koskenlaskija-juustoa
300 g (hunajamarinoituja) broilerisuikaleita
150 g vihreitä papuja
suolaa
pippuria
Kuori ja pilko porkkanat ja perunat sopiviksi suupaloiksi. Laita ne isoon kattilaan ja kaada päälle niin paljon vettä, että kasvikset peittyvät (noin litran verran). Lisää kanaliemikuutio. Anna kiehua. Pilko juusto hieman pienemmiksi kuutioiksi ja lisää keittoon. Jos juuston lisää vasta, kun kasvikset ovat kypsyneet, se ei ehdi sulaa kokonaan ja kasviksista tulee löllöjä. Ruskista broileri pannulla. Pilko papuja tarvittaessa pienemmiksi. Kun kasvikset ovat kypsyneet, lisää broileri ja pavut ja kuumenna. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Just tein viikko sitten, laitoin perunaa, porkkanaa, bataattia, sipulia ja kukkakaalia. Ja sitten sitä juoksevaa koskenlaskija chiliä. Suosittelen, oli tosi hyvää. Lopuista porkkanoista tein porkkanapiirakan 😜
Olipas onnettomat kasvikset :)
Ai miten niin?
Vierailija kirjoitti:
Tässä hyvä ja ravitseva ohje.
Koskenlaskijan viherpippurinen kanakeitto
10 pientä porkkanaa
3 perunaa
1 l vettä
1 kanaliemikuutio
1 pkt viherpippurin makuista koskenlaskija-juustoa
300 g (hunajamarinoituja) broilerisuikaleita
150 g vihreitä papuja
suolaa
pippuriaKuori ja pilko porkkanat ja perunat sopiviksi suupaloiksi. Laita ne isoon kattilaan ja kaada päälle niin paljon vettä, että kasvikset peittyvät (noin litran verran). Lisää kanaliemikuutio. Anna kiehua. Pilko juusto hieman pienemmiksi kuutioiksi ja lisää keittoon. Jos juuston lisää vasta, kun kasvikset ovat kypsyneet, se ei ehdi sulaa kokonaan ja kasviksista tulee löllöjä. Ruskista broileri pannulla. Pilko papuja tarvittaessa pienemmiksi. Kun kasvikset ovat kypsyneet, lisää broileri ja pavut ja kuumenna. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
Ei ole kasviskeitto, eikä mitään ravitsevaa, Marinoituja broiskua ja liemikuutiota.
Kolmonen, tarjoapa resepti "rikkaammista" kasviksista.
Aion tänään tehdä perunasta ja parsakaalista sosekeiton.
Mä laittaisin ison bataatin, porkkanoita, pari perunaa ja ehkä pätkän selleriä (hyvä maku, mutta voi jäädä niitä säikeitä eli jätä pois jos et tykkää).
Sitten kuorin ja keittelen kypsiksi samassa kattilassa, jätän vähän keitinvettä, heitän koskenlaskijan joukkoon ja surauttelen sauvasekottimella sileäksi. Itse en käytä edes mitään muita mausteita ja hyvää tulee.
Parsakaali, Purjo ja Voimakasta Koskenlaskijaa. Nom nom. Terveellisyydestä en tiedä mutta oli hyvää.
Baattia, porkkanaa, kesäkurpitsaa, sipulia, valkosipulia. Yrttejä mausteeksi.
Porkkana, palsternakka, kesäkurpitsa, kukkakaaki, sipuli
Myskikurpitsasta tulee hyvä keitto