Tiedättekö miksi persikasta ei tehdä hilloa?
Kommentit (27)
Netistä löytyy persikkahilloreseptejä jopa Martoilta.
Hä, mitä sä sönkkäät? Tiedätkö miksi mun varvas löytyy sun nenästä?
Ei ole vielä oikeaa vastausta tullut.
En enää pysty odottamaan. Kerro jo.
"Virallisesti" hillossa marjat/hedelmät ovat kokonaisina. Hillokkeessa voi olla sekaisin kokonaisia/puolikkaita/soseutettuja. Sose on sitten sosetta.
Vierailija kirjoitti:
"Virallisesti" hillossa marjat/hedelmät ovat kokonaisina. Hillokkeessa voi olla sekaisin kokonaisia/puolikkaita/soseutettuja. Sose on sitten sosetta.
Veikkaanpa, että hillon nimisiä hilloja on Suomessa tehty kauan ennen kuin kukaan on keksinyt virallista hillon määritelmää.
Vierailija kirjoitti:
Ai omenahillo ei ole hilloa?
Ei. Se on sosetta.
Koska persikka ei soseudu, aprikoosi soseutuu.
ap
Olkaa hyvät
Tehdäänhän siitä.
Mitä ap sekoilee?
Vierailija kirjoitti:
Koska persikka ei soseudu, aprikoosi soseutuu.
apOlkaa hyvät
Mulla on kaapissa persikkahillopurkki. Meinaat että olen nähnyt näkyjä?
Niin mutta jos se soseutuisi, se olisi sosetta.
Vierailija kirjoitti:
Koska persikka ei soseudu, aprikoosi soseutuu.
apOlkaa hyvät
Häh?
Minulla on tässä purkillinen persikkasosetta ja ihan hyvin se on soseutunut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koska persikka ei soseudu, aprikoosi soseutuu.
apOlkaa hyvät
Mulla on kaapissa persikkahillopurkki. Meinaat että olen nähnyt näkyjä?
Joo, on hallusinaatio. Joku puhuikin tässä ketjussa jo jotain iltalääkkeistä.
Vierailija kirjoitti:
Koska persikka ei soseudu, aprikoosi soseutuu.
apOlkaa hyvät
Hilloon ei tarvitse soseutua, saa olla paloina.
Sitten meillä on myös tämä ongelma:
https://www.pilttipiiri.fi/tuotteet/kaikki-tuotteet/hedelmasoseet/persi…
Kerro, oi suuri tietäjä!