Hyydytetty rahkakakku, millä estää täytteen jämähdys vuoan reunoihin?
Laitanko öljyä vai mitä? Mango-kermarahka hyydytettynä pohjan päälle.
Kommentit (7)
Aaaaaa! No niinpä tosiaan! Kiitos! <3
T: aloitteleva jauhopeukalo :)
Käytä pakkasessa muutama tunti.sit pyöräytät sileällä ohuella veitsellä kehän ympäri,veitsenterä pohjaan asti painettuna,ennen kuin avaat rengasvuoan kehän..
Kyllä se kelmu on ihan must. Ja tosiaan se hyydytys kestää kauan, suosittelen että teet kakun tarjoamista edeltävänä päivänä. Joku pari tuntia ei todellakaan riitä.
🇺🇦🇮🇱
Leipuri siskoni antoi mulle vinkin ripotella vuoan reunoille tomusokeria, kun mulla oli samaa ongelmaa. Toimii! Kelmusta saattaa jäädä "ryppyjä" kakun pintaan.
Elmukelmu ajaa asian, mutta jättää pinnan helposti rumaksi. Sitä saa tasoitettua vaikka lämpimällä veitsellä. Leivontatarvikeliikkeissä myydään sellaista reunakalvoa millä saa reunat nätisti.
Vuoraa elmukelmulla vaikka