Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Milloin laittaisit leikkeleet ja juustot valmiiksi tarjottimelle

Vierailija
17.06.2016 |

jos tarkoitus tarjota niitä huomenna klo 13

Meneekö maku jotenkin pilalle jos asettelee liian ajoissa?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
17.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkeleet mahdollisimman myöhään. Ei mitään syytä antaa olla pöydällä, mutta monta syytä antaa olla olematta.

Juustot joko samoin, tai jos sulla on jotain muuta kuin arkijuustoa, niin ehkä tuntia ennen tarjoilua.

Vierailija
2/9 |
17.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aamulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
17.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Leikkeleet mahdollisimman myöhään. Ei mitään syytä antaa olla pöydällä, mutta monta syytä antaa olla olematta.

Juustot joko samoin, tai jos sulla on jotain muuta kuin arkijuustoa, niin ehkä tuntia ennen tarjoilua.

Tiedätkö, mikä on jääkaappi?

Vierailija
4/9 |
17.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Leikkeleet mahdollisimman myöhään. Ei mitään syytä antaa olla pöydällä, mutta monta syytä antaa olla olematta.

Juustot joko samoin, tai jos sulla on jotain muuta kuin arkijuustoa, niin ehkä tuntia ennen tarjoilua.

Tiedätkö, mikä on jääkaappi?

En. Onko siellä jäätä?

Kaikenlaista sitä ihmiset miettivätkin.

Vierailija
5/9 |
17.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin laittaisin jääkaappiin.

Aamu on kiireinen, siksi tekisin mielellään niin paljon valmiiksi kuin mahdollista.

Ap

Vierailija
6/9 |
17.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En koskaan.

Sinkkumies

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
17.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säilyyhän ne, jos vaikka illalla laittaist. Tiiviisti kelmua päälle, niin ei kuivu ja nappaa kaapista makua.

Vierailija
8/9 |
17.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustojen pitää olla vähintään 2-3 tuntia lömpiämässä ennen tarjoilua. Leikkeleet ottaisin lämpiämään n 30min ennen tarjoilua. Esim salami ja parmankinkku ei pilaannu helposti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
17.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Juustojen pitää olla vähintään 2-3 tuntia lömpiämässä ennen tarjoilua. Leikkeleet ottaisin lämpiämään n 30min ennen tarjoilua. Esim salami ja parmankinkku ei pilaannu helposti

Ei kai vaan pääsi ole päässyt liikaa lämpenemään?