Milloin laittaisit leikkeleet ja juustot valmiiksi tarjottimelle
jos tarkoitus tarjota niitä huomenna klo 13
Meneekö maku jotenkin pilalle jos asettelee liian ajoissa?
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Leikkeleet mahdollisimman myöhään. Ei mitään syytä antaa olla pöydällä, mutta monta syytä antaa olla olematta.
Juustot joko samoin, tai jos sulla on jotain muuta kuin arkijuustoa, niin ehkä tuntia ennen tarjoilua.
Tiedätkö, mikä on jääkaappi?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Leikkeleet mahdollisimman myöhään. Ei mitään syytä antaa olla pöydällä, mutta monta syytä antaa olla olematta.
Juustot joko samoin, tai jos sulla on jotain muuta kuin arkijuustoa, niin ehkä tuntia ennen tarjoilua.
Tiedätkö, mikä on jääkaappi?
En. Onko siellä jäätä?
Kaikenlaista sitä ihmiset miettivätkin.
Tietenkin laittaisin jääkaappiin.
Aamu on kiireinen, siksi tekisin mielellään niin paljon valmiiksi kuin mahdollista.
Ap
Säilyyhän ne, jos vaikka illalla laittaist. Tiiviisti kelmua päälle, niin ei kuivu ja nappaa kaapista makua.
Juustojen pitää olla vähintään 2-3 tuntia lömpiämässä ennen tarjoilua. Leikkeleet ottaisin lämpiämään n 30min ennen tarjoilua. Esim salami ja parmankinkku ei pilaannu helposti
Vierailija kirjoitti:
Juustojen pitää olla vähintään 2-3 tuntia lömpiämässä ennen tarjoilua. Leikkeleet ottaisin lämpiämään n 30min ennen tarjoilua. Esim salami ja parmankinkku ei pilaannu helposti
Ei kai vaan pääsi ole päässyt liikaa lämpenemään?
Leikkeleet mahdollisimman myöhään. Ei mitään syytä antaa olla pöydällä, mutta monta syytä antaa olla olematta.
Juustot joko samoin, tai jos sulla on jotain muuta kuin arkijuustoa, niin ehkä tuntia ennen tarjoilua.