Lue keskustelun säännöt.
Dippikastike seisoi huoneenlämmössä useamman tunnin, jonka jälkeen söin sitä - Nyt maha kipeä ja turvoksissa
21.05.2016 |
Voiko johtua siitä että dippikastike pilaantui ja siksi mahani on niin hemmetin kipeä?
Kommentit (7)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Et varmaan syönyt pelkkää dippikastiketta? Mitä söit sen kanssa?
Vierailija kirjoitti:
Et varmaan syönyt pelkkää dippikastiketta? Mitä söit sen kanssa?
Pringlesejä.
Ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Olen itse valkosipulille 'allerginen' ja mahakipu tulee aina. Sitten noissa marinadeissa ja dipin mausteseoksissa käytettävät mausteet ovat huonolaatuisia. Se hajukin on toisinaan outo, ihan eri kun itse tekee/kokoaa dipin mausteet.
Pierettää myös pirusti.
Ap