Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

On muuten hyviä tuollaiset itse tehdyt sipsit. :) Ja varmasti paljon terveellisempiä kuin kaupan sipsit...

Vierailija
21.05.2016 |

Itse tein kahdesta keskikokoisesta perunasta, ja laitoin vain 1 tl öljyä, hyvin riitti. Tuli tosi rapeita ja hyviä :)

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten teit ja mitä öljyä käytit?

Vierailija
2/16 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten teit ja mitä öljyä käytit?

Perunat siivutin ohuiksi siivuiksi ja laitoin ne astiaan, johon lisäsin 1 tl rypsiöljyä ja mausteita. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

1tl riitä mihinkään :'D

Vierailija
4/16 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein kananuggetteja, taatusti terveellisempiä kuin jossain pikaruokalassa. Vehnäjauho+korppujauho+kananmuna+kanafileet -> uuniin. Ei rasvaa yhtään.

Vierailija
5/16 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

1tl riitä mihinkään :'D

No kummasti riitti :) 

Vierailija
6/16 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitoitko siis uuniin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laitoitko siis uuniin?

Aa joo laitoin :D n.180 astetta ja sitä mukaa noukin niitä sieltä pois kun vaikutti kypsältä

Vierailija
8/16 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mua ottaa päähän, kun kaikissa maustetuissa sipseissä on hiivauutetta/natriumglutamaattia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tein kananuggetteja, taatusti terveellisempiä kuin jossain pikaruokalassa. Vehnäjauho+korppujauho+kananmuna+kanafileet -> uuniin. Ei rasvaa yhtään.

Rasvaton ei tarkoita samaa kuin terveellinen, päinvastoin.

Vierailija
10/16 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miten teit ja mitä öljyä käytit?

Perunat siivutin ohuiksi siivuiksi ja laitoin ne astiaan, johon lisäsin 1 tl rypsiöljyä ja mausteita. 

Pilasit rypsiöljyllä??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miten teit ja mitä öljyä käytit?

Perunat siivutin ohuiksi siivuiksi ja laitoin ne astiaan, johon lisäsin 1 tl rypsiöljyä ja mausteita. 

Pilasit rypsiöljyllä??

NO NIIIN!! Ajattele! 

Vierailija
12/16 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

1tl riitä mihinkään :'D

Rypsiöljyä siinä on teelusikallinen liikaa. Terveellistä öljyä saakin olla enemmän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Myös ranskalaisia kannattaa tehdä itse. Muovipussiin suikaloidut perunat, pari lusikallista öljyä, lisäksi esim. ranskanperunamaustetta sekaan ja ravistellaan. Sitten levitellään uunipellille ja paistetaan 220 asteessa kullankeltaisiksi.

Vierailija
14/16 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tulee joskus syötyä ihan perus Saarioisten lihaperunasoselaatikkoa raejuuston ja kurkun ja tomaatin kanssa. Vähän rasvaa eikä hirveästi suolaakaan ja raejuusto tuo proteiiniakin mukaan ihan ok.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten tämä tänne ketjuun hyppäsi, piti mennä tuonne valmisruokaketjuun! :o

14

Vierailija
16/16 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palsternakkasipsit ovat mahtavia, suosittelen! Kuori, viipaloi ohueksi käsin tai koneella, sekoita sekaan hiukan öljyä. 220 astetta noin 20 min. Rouhi päälle suolaa ja syö. 

Meillä nuo eivät ole ikinä päässeet kulhoon asti, kokoonnumme napsimaan sipsit suoraan pelliltä :)