Lue keskustelun säännöt.
Onko kellään reseptiä feta-anjovisvuokaan?
25.04.2016 |
Armi Virtanen, B.:n vaimo, tekee sitä aina. En löytänyt googlella. Uskoisin, että teen parempaa kuin Armi.
Kommentit (3)
Ei valitettavasti, mutta laitan hyvän Tomaatti-anjovispiiraan ohjeen, vaikka et sitä kysykään:)
Pohja:
3dl vehnäjauhoja
1dl parmesan raastettuna
1/2 tl suolaa
1/2 tl timjamia ( kuivattua)
125gr voita
Täyte:
Minitomaatteja viipaloituina n. kourallinen
3valkosip.kynttä murskattuna
6anjovisfilettä
mustapippuria rouhittuna
1ti oreganoa
Juoksevaa hunajaa n. ruokalusikallinen
1rkl balsamiviinietikkaa
1rkl oliiviöljyä
1dl pinjansiemeniä
Pohja: 225c / 10min.
Lisää täyte ja paista vielä n.20 min.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tuleeko tuosta Jamie Oliverin ohjeesta kuinka järkyttävän suolaista?
Tätä Jamie Oliverin versiota kokeilin ja olin tyytyväinen. Muista, että kalan pitää olla oikeaa anjovista (engl. anchovy), joka myös sardellina tunnetaan. Pirkka- tai Abba-luikareista tulee jotakin aivan muuta.
http://www.jamieoliver.com/recipes/fish-recipes/tomato-black-olive-feta…