Toissapäiväisen makaronilaatikon elävöittäminen
Auttakaa mua; tein toissapäivänä makaronilaatikkoa, ja tänään ajattelin että syödään se loppuun. Mutta tiedätte varmaan miten ruoka saattaa kuivahtaa jääkaapissa vaikka sen uunissa lämmittäisikin?
Tässä tulee mun kuningasajatus; mitä jos sotkisin sen sekaan esim ruokakermaa ja ikäänkuin muhentaisin koko homman uunissa uudelleen, ei kuitenkaan liian pitkään vaan esim. 15 min? Tuleeko siitä herkullista vai kuvottavaa?? Kysyn nyt tätä etten turhaan töpeksi jos joku ehkä sattumoisin olisi tätä jo kokeillut.
Kommentit (5)
Kermalla saa ihan mistä vaan parempaa. Raasta päälle myös vähän parmesania, nam.
Vierailija kirjoitti:
Paista paistinpannulla voin kanssa.
Näin minäkin tekisin.
Joo, ehottomasti paistinpannulla ja vaikka sitä kermaa lisäks!
Paista pannulla, kuten jo sanottu ja tarjoile ohessa jotain hyvää, kuten esim. porkkanaraastetta, ananasta ja raejuustoa. Tulee hyvää ilman kermaakin. Mutta makuasia sekin.
Paista paistinpannulla voin kanssa.