Miksi maustehylly on sijoitettu useimmiten suoraan lieden yläpuolelle?
Sitä vaan mietin että miksiköhän yleensä keittiöissä maustehylly löytyy juuri lieden yläpuolelta, vaikka mausteet eivät tykkää kuumasta tai vesihöyryistä?
Kommentit (9)
SAmaa mietin itsekin, mutta mulla on kyllä liesituuletin välissä. Mutta en ihan alimmalla hyllyllä pidä kuin oreganoa yms. mitkä ei niin herkästi paakkuunnu.
Kai jotenkin ajateltu että sieltä on nopea napata mausteet sitten ruokiin siinä kun niitä tekee liedellä?
Mutta tosiaan mustakin aika tollo sijoitus.
Tilakysymys luulisin. Liesituuletin vie tilaa niin siihen mahtuu vain sellainen pinnallinen (ei taida olla oikea sana?) hyllykkö. Sellainen ei syvä. Onneksi keittiösuunnittelijat ovat ruenneet laittamaan mausteita vetokaappeihin.
Johtuu liesituulettimesta ja ajattelusta että sekin tila pitää hyödyntää.
Kukaan ei sinua pakota siellä mausteita säilyttämään, itse säilytän ihan vetolaatikossa mausteeni.
Ei kai uusissa taloissa enää? Meillä mausteet on laatikossa, semmoisessa mautetelineessä ja talo yli 10 vuotta vanha.
HEL-NYC kirjoitti:
Tilakysymys luulisin. Liesituuletin vie tilaa niin siihen mahtuu vain sellainen pinnallinen (ei taida olla oikea sana?) hyllykkö. Sellainen ei syvä. Onneksi keittiösuunnittelijat ovat ruenneet laittamaan mausteita vetokaappeihin.
Kyllä sä itse voit ne mausteesi sijoittaa mihin haluat, et tarvitse siihen keittiösuunnittelijaa.
No tietty siksi että siihen liesituulettimen kohdalle ei mahdu täyssyvää kaappia kun se tuulettimen "hormi" vie tilan.
Vierailija kirjoitti:
No tietty siksi että siihen liesituulettimen kohdalle ei mahdu täyssyvää kaappia kun se tuulettimen "hormi" vie tilan.
Ei siihen kohtaan tarvi laittaa yhtään mitään kaappia/hyllyä
Samaa olen aina ihmetellyt.