Voiko pätkiksiä sulattaa? Kaikissa juustokakkuohjeissa neuvotaan silppuamaan pätkikset
pätkis juustokakkua siis olen tekemässä, kovin ajattelin soveltaa valkosuklaa juustokakun ohjetta missä suklaa sulatetaan ja vaihtaa vain valkosuklaan pätkiksiin. Kaikissa muissa ohjeissa kuitenkin käsketään sulppuamaan pätkikset, eikä sulattamaan. Onkohan tähän jotain syytä??
Kommentit (4)
Ei voi sulattaa. Siitä tulee ihan paskan näköstä töhnää. Makukin muuttuu oudoksi.
Voi sulattaa, itse teen usein pätkismoussea ja sitävarten sulatetaan pätkikset. Mutta ne eivät sula sellaiseksi sileäksi "nestemäiseksi" kuin juurikin esim valkosuklaa, vaan niistä tulee sellaista kökkeröistä tahnaa :D Hankala selittää. Mutta sellaista kuivaa möhnää niistä tulee. Ja palavat muuten tosi helposti!
No ei voinut, sain pelastettua kun laitoin vesihauteeseen kermaa sekaan. Toivottavasti en ehtinyt polttaa niitä, palavatko myös vesihauteessa helposti?
Ei kannata. Koostumus ei kestä sulattamista, tulee rakeista.